Για την πρωτιά του Πρίγιοβιτς

Άπαντες στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος.

Άπαντες στον ΠΑΟΚ εμφανίζονται αποφασισμένοι να βοηθήσουν τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ώστε να κατακτήσει την πρώτη θέση στον πίνακα των σκόρερ του πρωταθλήματος. Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός βρίσκεται στην πρώτη θέση με 17 γκολ, όσα έχει σημειώσει και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ του Ολυμπιακού. Οι «ασπρόμαυροι» υποδέχονται στην τελευταία αγωνιστική τον Πλατανιά στο γήπεδο της Τούμπας, ενώ ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στα Ιωάννινα για να αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Ζωσιμάδες» τον ΠΑΣ Γιάννινα. 

Όλοι στον «Δικέφαλο» του Βορρά ελπίζουν πως θα καταφέρουν να φτάσουν σε μια εύκολη νίκη, στην οποία ο Πρίγιοβιτς θα έχει την ευκαιρία να σημειώσει τα γκολ που χρειάζεται για να μείνει μόνος πρώτος στη σχετική λίστα. Παράλληλα, ο Πρίγιοβιτς θέλει να ξεπεράσει και τα ρεκόρ των Σταύρου Σαράφη (1972-1973) και Γιώργου Κωστίκου (1981-1982), οι οποίοι είχαν σημειώσει 19 γκολ στο πρωτάθλημα, σε 34 αγώνες. Ο Πρίγιοβιτς μετράει συνολικά την εφετινή σεζόν 25 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.