Ο Λίπι στο «ραντάρ» της Λάτσιο

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Λάτσιο από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Γιουρόπα Λιγκ, οι φήμες για την αντικατάστασή του προπονητή της Εντι Ρέζα έδιναν κι έπαιρναν.

Λίγες ώρες μετά τον αποκλεισμό της Λάτσιο από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Γιουρόπα Λιγκ, οι φήμες για την αντικατάστασή του προπονητή της Εντι Ρέζα έδιναν κι έπαιρναν. Μάλιστα, ιταλικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ο πρόεδρος των «λατσιάλι» Κλάουντιο Λοτίτο έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον Μαρτσέλο Λίπι.
 
Ο Ρέζα είχε υποβάλει την παραίτησή του ήδη από την Τετάρτη στη διοίκηση της Λάτσιο, η οποία αρχικά δεν την είχε κάνει δεκτή. Οι δύο πλευρές αναμένεται να συναντηθούν την Παρασκευή (24/2) για να αποφασίσουν αν θα τερματιστεί ή όχι η συνεργασία τους.
 
Ωστόσο, ο Λοτίτο φαίνεται ότι έχει κάνει ήδη τις κινήσεις του, αν και τα δημοσιεύματα παραμένουν συγκεχυμένα ως προς το αν έγινε επίσημη πρόταση στον Λίπι ή όχι. Ορισμένα αναφέρουν ότι ο πρόεδρος ρώτησε τον πρώην προπονητή της εθνικής Ιταλίας αν μπορεί να αναλάβει αμέσως, ενώ άλλα ανέφεραν ότι η επικοινωνία έγινε για να αρχίσει η συνεργασία το επόμενο καλοκαίρι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.