Η ομιλία του Χιμένεθ στους παίκτες του!

Ο Μανόλο Χιμένεθ, στην ομιλία που είχε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του μπάρμπεκιου που είχαν ευχαρίστησε τους αφανείς ήρωες της φετινής σεζόν ενώ ζήτησε ενώπιον του Δημήτρη Μελισσανίδη να πάρουν και το Κύπελλο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ, στην ομιλία που είχε στους παίκτες του κατά τη διάρκεια του μπάρμπεκιου που είχαν ευχαρίστησε τους αφανείς ήρωες της φετινής σεζόν ενώ ζήτησε ενώπιον του Δημήτρη Μελισσανίδη να πάρουν και το Κύπελλο. 

Αναλυτικά:

«Το σημαντικότερο που θα ήθελα να πω στους ποδοσφαιριστές μας και μάλιστα μπροστά στον πρόεδρο είναι ότι χωρίς όλους αυτούς τους ανθρώπους που είναι σήμερα εδώ μαζί μας και έχουν υποστηρίξει την προσπάθεια μας όλο αυτό το διάστημα δεν θα τα είχαμε καταφέρει! Όλοι μιλάμε για γκολ και για καθοριστικές ενέργειες και εδώ μπροστά σας έχετε έναν λοχία που δείχνει πάντα θυμωμένος. Γνωρίζετε όμως ότι χωρίς το στήριγμα ολόκληρου του ρόστερ δεν θα τα καταφέρνατε», είπε αρχικά. 

Φυσικά, ο Χιμένεθ δεν θα μπορούσε να αποφύγει και τον σχολιασμό για τα αγωνιστικά και έριξε όλο το βάρος στο Κύπελλο. Μάλιστα, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο Ισπανός ζήτησε από τους παίκτες του να του υποσχεθούν πως θα κατακτήσουν και το Κύπελλο, οδηγώντας την ΑΕΚ στο πρώτο της νταμπλ μετά από 40χρόνια: 

«Ένα πράγμα θέλω από εσάς από εδώ και πέρα! Να προσπαθήσετε να κερδίσετε το Κύπελλο! Μία υπόσχεση θέλω από εσάς. Μπορεί να παίξουμε καλά, μπορεί να παίξουμε άσχημα. Αυτό που θέλω, όμως, είναι όλοι μαζί ενωμένοι να προσπαθήσετε να κερδίσετε το κύπελλο. Να τα δώσουμε όλα! Για αυτό το λόγο η ΑΕΚ είναι διαφορετική ομάδα! Για όσους μιλούν εκτός γηπέδου για εμάς, εμείς θα μιλήσουμε εντός γηπέδου. Μπορεί να κερδίσουμε, μπορεί και να χάσουμε, αλλά για να μας κερδίσουν θα πρέπει να περάσουν πάνω από το πτώμα μας. Και αν χάσουμε θα πρέπει να μπούμε στα αποδυτήρια και από τη στεναχώρια μας να σερνόμαστε στο πάτωμα των αποδυτηρίων». 

Στο τέλος της ομιλίας του ο Μανόλο είπε… «ολοι μαζί» και φώναξαν όλοι μαζί «ΑΕΚ» σαν τον όρκο που δίνουν όταν βγουν στο γήπεδο


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.