Σνάουτσνερ: «Τελείωσε το ματς στο 15’»

Μετά το δεύτερο γκολ της Ουντινέζε τελείωσε η υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ.

Μετά το δεύτερο γκολ της Ουντινέζε τελείωσε η υπόθεση πρόκριση για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Μίροσλαβ Σνάουτσνερ. Ο Πολωνός αμυντικός του «Δικέφαλου» του Βορρά τόνισε πως κρατά την καλή εφετινή πορεία της ομάδας του στο Europa League. Ο έμπειρος μπακ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4». Αναλυτικά τόνισε:

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη και τι κρατάει: «Σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στους 13 αγώνες, χάσαμε χθες. Παίξαμε καλά σε όλα τα παιχνίδια, νικήσαμε την Τότεναμ και έχουμε κερδίσει πολλές εμπειρίες από αυτές τις ομάδες. Μόνο χθες δεν κάναμε αυτό που θέλαμε πριν το παιχνίδι και χάσαμε εύκολα. Γενικά, κάναμε καλή δουλειά στην Ευρώπη και είμαστε χαρούμενοι για αυτό».

Για το τι έφταιξε στο χθεσινό παιχνίδι: «Πιστεύω ότι μπήκαμε δυνατά, αλλά το πρώτο γκολ που δεχθήκαμε πολύ νωρίς και το δεύτερο στο 15′, κάπου εκεί το παιχνίδι τελειώνει. Ξέραμε ότι η Ουντινέζε είναι πολύ καλή ομάδα και δεν είναι εύκολο να βάλεις ένα γκολ, όχι τρία. Μετά το 0-2 το παιχνίδι τελείωσε. Παίξαμε όσο μπορούσαμε. Ηταν πολύ δύσκολο να πετύχουμε ένα γκολ. Στο Ούντινε δεν παίξαμε καθόλου και φέραμε καλό αποτέλεσμα. Στην Τούμπα, παίξαμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι και δεχτήκαμε τρία γκολ. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Καλύτερα να παίζαμε άσχημα και να παίρναμε το αποτέλεσμα χθες. Εχουμε τώρα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος μπροστά μας.

Για το πέναλτι που του δόθηκε: «Δεν ήταν πέναλτι. Δεν ξέρω τι έκανε ο διαιτητής. Αυτός πέφτει, το σκορ είναι 0-2 και δεν ενδιαφέρει. Σε ευρωπαϊκό παιχνίδι δε μπορεί ο διαιτητής να κάνει ένα τόσο μεγάλο λάθος. Εκείνη τη στιγμή είχα πολλά νεύρα, αλλά τώρα πέρασε».

Για την απαραίτητη ξεκούραση και τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Ο στόχος είναι να είμαστε στα πλέι οφ και μετά να πάρουμε την πρώτη θέση. Αυτός είναι ο στόχος μας. Στα πλέι οφ ο ΠΑΟΚ πιστεύω θα είναι σίγουρα. Η διαφορά από τις άλλες ομάδες είναι σημαντική αλλά θέλουμε να είμαστε στα πλέι οφ και εκεί να κυνηγήσουμε την πρώτη θέση».

Για το θέμα του συμβολαίου του που τελειώνει: «Δεν ξέρω ακριβώς. Εχω μιλήσει με την οικογένεια μου και δεν ξέρουμε ακόμα αν θέλουμε να επιστρέψουμε στην Πολωνία. Θέλω να περιμένω. Ακόμα είναι λίγο νωρίς για να πάρω κάποια απόφαση. Ακόμα δεν ξέρω. Εγώ είμαι 9 χρόνια στην Ελλάδα και μου αρέσει η ζωή και το ποδόσφαιρο εδώ. Αν έχω κάποια πρόταση από την Ελλάδα θα το σκεφτώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.