Χουτ: «Χτυπήσαμε στις αδυναμίες τους»

Ο Ρόμπερτ Χουτ υπογράμμισε πως η Λέστερ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Μάντσεστερ Σίτι και για αυτό πήρε τη νίκη 3-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο Ρόμπερτ Χουτ υπογράμμισε πως η Λέστερ κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις αδυναμίες της Μάντσεστερ Σίτι και για αυτό πήρε τη νίκη 3-1 στη μεταξύ τους αναμέτρηση. Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι δήλωσε πως η ομάδα του περίμενε την πίεση των «πολιτών» στην αρχή του αγώνα, όμως ήταν σωστά προετοιμασμένη και ανταπεξήλθε σωστά. 

Αρχικά, ο Χουτ τόνισε: «Περιμέναμε να μας πιέσουν στο ξεκίνημα, όμως νομίζω στα πρώτα 5-10 λεπτά ήμασταν καλύτεροι. Μιλήσαμε για τις αδυναμίες τους στις στημένες φάσεις, κάτι που εκμεταλλευτήκαμε απόλυτα και στη φάση του πρώτου γκολ».

Στη συνέχεια, τόνισε για την προσπάθεια κατάκτησης του τίτλου και το πρόγραμμα που ακολουθεί για τις «αλεπούδες»: «Νομίζω πως αυτό μας βοηθά. Όλες οι υπόλοιπες ομάδες που βρίσκονται κοντά μας έχουν και υποχρεώσεις στην Ευρώπη. Είναι αναπόφευκτο πως σε κάποιες περιπτώσεις θα σκέφτονται περισσότερο αυτά τα παιχνίδια, παρά το πρωτάθλημα. Ειδικά όσο θα προχωράνε όλο και πιο πολύ σε κάθε διοργάνωση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.