Γρηγορίου: «Θα προσπαθήσουμε για την απευθείας άνοδο»

Η απευθείας άνοδος στη Σούπερ Λίγκα εξακολουθεί να είναι ο στόχος του Πανσερραϊκού, όπως τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Η απευθείας άνοδος στη Σούπερ Λίγκα εξακολουθεί να είναι ο στόχος του Πανσερραϊκού, όπως τόνισε ο Μιχάλης Γρηγορίου.

Ο προπονητής της μακεδονικής ομάδας μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΕΡΑ Σερρών» και αποκατέστησε την αλήθεια σχετικά με κάποιες δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ, οι οποίες προφανώς παρερμηνεύτηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τις παραποιημένες δηλώσεις του: ”Η αλήθεια είναι ότι μόλις είδα τις δηλώσεις παραποιημένες ένιωσα έκπληξη. Το πίστευα από την αρχή και το πιστεύω ότι στόχος είναι η άνοδος. Θα προσπαθήσουμε για την απευθείας άνοδο, το πιστεύω και αν στην χειρότερη των περιπτώσεων δε προλάβουμε, τότε θα διεκδικήσουμε την άνοδο μέσω των πλεϊ οφ. Ούτε εγώ θα χρειαζόμουν και θα ερχόμουν αν ο Πανσερραϊκός θα ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό”.

Για το ματς με τον ΟΦΗ: ”Το μειονέκτημα μας έναντι του ΟΦΗ ήταν ότι αγωνιστήκαμε στην Πάτρα και είχαμε πολύωρο ταξίδι. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας .Άλλη θα έχουμε από εδώ και πέρα που στρέφουμε το ενδιαφέρον μας στο πρωτάθλημα. Κάθε παιχνίδι θα πρέπει να μας γίνει μάθημα. Βλέπουμε, κρίνουμε, διορθώνουμε και προχωράμε. Δεν έχουμε χρόνο για κάτι διαφορετικό. Όταν ξεκινήσουν οι εμβόλιμες αγωνιστικές κάθε λάθος θα ήταν μοιραίο”.

Για τους πολλούς τραυματισμούς: ”Οι τραυματισμοί με ανησυχούν. Είναι πρωτόγνωρο. Δεν το θυμάμαι ούτε σαν παίκτης ούτε σαν προπονητής. Έχουμε φτάσει τους 12 τραυματίες. Όταν είναι κακώσεις, γόνατα, διαστρέμματα, χιαστοί είναι κακή τύχη. Το θέμα του Μπανγκουρά και ο τραυματισμός του προέρχεται από μεγάλη αποχή. Είχε πρόβλημα στα παιχνίδια που συμμετείχε. Η αποχή παίζει τον ρόλο της αλλά οι περισσότεροι τραυματισμοί είναι κακή τύχη”.

Για την κακή φιλοξενία των Κρητικών: ”Ήταν άσχημη φιλοξενία. Έγιναν πολλά πράγματα κυρίως εις βάρος του προέδρου. Τα άσχημα συνεχίστηκαν και στο αεροδρόμιο. Ισχύει ότι ειπώθηκε η λέξη “Βούλγαροι” από μέλος της διοίκησης του ΟΦΗ. Έκανε και προσωπική επίθεση στον Πέτρο Θεοδωρίδη και εκεί ξεκίνησε η αντιπαράθεση. Δεν κατανοώ την φιλοξενία”.

Για τον αγώνα με τον Βύζαντα: ”Σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάσταση του Σιάκκα και του Βουτσιά. Θα μας λείπει και ο Ανάκογλου. Έχουμε προβλήματα. Πρέπει να κερδίσουμε. Ο Βύζας ενισχύθηκε, άλλαξε διοίκηση και όλα αυτά φέρνουν ένα κλίμα ευφορίας. Για μας υπάρχει μόνο νίκη και μετά παίζουμε Δευτέρα με τη Βέροια στις 19:00 και θα είναι τηλεοπτικό. Με ανησυχούν οι τραυματισμοί”.

Για τον Παύλο Δημητρίου: ”Έχω εμπιστοσύνη σε όλο το έμψυχο δυναμικό και να τονίσω ως προς τον προκάτοχο μου, τον Παύλο Δημητρίου, ότι βρήκα μια ομάδα πολύ δουλεμένη απλά κάτω από τη δική μου φιλοσοφία. Είναι άρτια δουλεμένη η ομάδα. Το μόνο που διαφοροποιείται είναι η τακτική, η φιλοσοφία, το σύστημα”.

Για το πότε θα είναι έτοιμη η ομάδα: ”Αποτελούν τροχοπέδη στην προσπάθεια μου να περάσω κάποια πράγματα οι τραυματισμοί. Ακόμη δεν έχουμε δει την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου. Δεν είναι εύκολο αλλά είτε εύκολα, είτε δύσκολα θα γίνει”.

Στο μεταξύ, σε διευκρινιστική δήλωση προχώρησε την Πέμπτη ο Γιώργος Γουμάγιας που είδε -και αυτός- τα λόγια του στο Ηράκλειο να παρερμηνεύονται.
Αναλυτικά: «Ήρθα το καλοκαίρι στην ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας μου, τον Πανσερραϊκό, με μόνο στόχο να βοηθήσω να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα ή έστω την απευθείας άνοδο για τη Σούπερ Λίγκα. Τίποτα λιγότερο. Μετά το παιχνίδι του Κυπέλλου με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, μίλησα και πάλι για κατάκτηση του τίτλου, τονίζοντας ότι αν τελικά δεν τερματίσουμε σε μια από τις δυο πρώτες προνομιούχες θέσεις, θα επιδιώξουμε πάση θυσία να ανέβουμε μέσω των πλέι οφ.

Πραγματικά απορώ πώς μπορεί να παρερμηνεύτηκαν από blog των Σερρών τόσο ξεκάθαρες δηλώσεις. Κάθε τι διαφορετικό κακώς μου καταλογίζεται ως δήλωση. Η διαστρέβλωση της αλήθειας με ενόχλησε και απέχει από την πραγματικότητα. Για ακόμα μια φορά θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι παρότι έχουμε μείνει πίσω στο πρωτάθλημα, έχουμε την ομάδα, τις δυνατότητες και τα χρονικά περιθώρια για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την άνοδο.

Με τιμή, Γιώργος Γουμάγιας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.