Ελευθερόπουλος: «Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε πιο εύκολα το ματς» (video)

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Καλλονή, σχολιάζοντας ότι θα μπορούσε να έχει έρθει από το πρώτο μέρος.

Ο προπονητής της Βέροιας, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για τη νίκη της ομάδας του απέναντι στην Καλλονή, σχολιάζοντας ότι θα μπορούσε να έχει έρθει από το πρώτο μέρος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα ήταν πολύ συγκεντρωμένη από την αρχή μέχρι και το τέλος του αγώνα. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που θα τα έδινε όλα για το θετικό αποτέλεσμα και η οποία μπήκε με δυο γρήγορους επιθετικούς στο ματς, έχοντας στόχο να κλείσει όλους τους χώρους και να τρέξει στις αντεπιθέσεις. Προηγηθήκαμε νωρίς και το πιο πιθανό ήταν να τελειώναμε το παιχνίδι από το πρώτο μέρος, αν είχαμε ευστοχήσει και στο πέναλτι. Συνεχίσαμε την προσπάθεια και στο δεύτερο ημίχρονο και δεν χάσαμε την συγκέντρωσή μας. Αν θυμάμαι καλά η πρώτη τελική της Καλλονής ήταν γύρω στο 70ό λεπτό. Στο τέλος μπορεί να υποφέραμε για κάποια λεπτά αλλά καταφέραμε να κρατήσαμε το σκορ και να φτάσουμε στη νίκη».

Από την πλευρά του ο προπονητής της Καλλονής, Νίκος Καραγεωργίου, σχολίασε:

«Στην δύσκολη αυτή προσπάθεια που κάνουμε χρειαζόμαστε και την τύχη. Νομίζω ότι στα δυο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια δεν την είχαμε με το μέρος μας. Σε μια από αυτές τις φάσεις που είχαμε θα μπορούσε να μπει ένα γκολ και να αλλάξει η ψυχολογία μας αλλά και η ροή του αγώνα. Ξέραμε ότι η νίκη στο σημερινό ματς θα μετρούσε διπλά. Δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Γνωρίζουμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να συνεχίσουμε την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Ίσως αν καταφέρουμε να βγάλουμε κάποιο γκολ, θα ξεδιπλωθούν και οι υπόλοιποι παίκτες, γιατί έχουμε ικανούς ποδοσφαιριστές».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.