Κινδυνεύει η έδρα της ΑΕΚ

Διαβάστε τι σημείωσε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του Ατρόμητου με την ΑΕΚ.

Δεν κάνει λόγο για εκτεταμένα επεισόδια στο τέλος του παιχνιδιού της Ένωσης με τον Ατρόμητο ο Γιώργος Κομίνης. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που υπάρχουν, μεταξύ άλλων αυτό που σημειώνεται στο φύλλο αγώνα είναι ότι στο τέλος της αναμέτρησης συνέβησαν επεισόδια επεισόδια στο ταρτάν του γηπέδου όταν συνεπλάκησαν μεταξύ τους οπαδοί των δύο ομάδων, με την αστυνομία να επεμβαίνει και να επαναφέρει την τάξη.

Η ΑΕΚ κινδυνεύει πάντως με τιμωρία της έδρας της σε περίπτωση που ο αθλητικός εισαγγελέας κινηθεί αυταπάγγελτα και ασήσει πειθαρχική δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια. Το βέβαιο είναι ότι ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα γίνει κανονικά με κόσμο, αφού μέχρι τις 15/2 θα βρίσκεται σε ισχύ η αποχή των δικηγόρων, άρα δεν μπορεί να εκδικασθεί η οποιαδήποτε υπόθεση. Τα επόμενα εντός έδρας ματς του Δικεφάλου μετά απ’ αυτό κόντρα στους “ερυθρόλευκους” είναι απέναντι σε Παναθηναϊκό, Πανθρακικό και Πανιώνιο.

Αυτό που υποστηρίζουν στην Ένωση είναι ότι δεν υπήρξε διακοπή αγώνα, ενώ οι συμπλοκές δεν έγιναν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στον περιβάλλοντα. Επίσης ότι δεν τραυματίστηκε κάποιος αξιωματούχος του παιχνιδιού, γεγονότα τα οποία θα παίξουν σημαντικό ρόλο στην απόφαση που θα παρθεί από τα αρμόδια όργανα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.