Ανέβηκαν στην κορυφή οι Broncos (video)

Οι Denver Broncos ήταν οι μεγάλοι νικητές του εφετινού Super Bowl, καθώς επικράτησαν των Carolina Panthers 24-10.

Οι Denver Broncos ήταν οι μεγάλοι νικητές του εφετινού Super Bowl, καθώς επικράτησαν των Carolina Panthers 24-10. Αυτός ήταν ο τρίτος τίτλος στην ιστορία των πρωταθλητών του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης αναδείχτηκε ο Βον Μίλερ. Ο Πέιτον Μάνινγκ εγκατέλειψε την ενεργό δράση, μετά από 18 χρόνια, κατακτώντας τον δεύτερο τίτλο στην καριέρα του.

Το «κλειδί» της αναμέτρησης ήταν η σκληρή άμυνα των πρωταθλητών, η οποία περιόρισε σημαντικά τον Καμ Νιούτον. Οι Broncos ξεκίνησαν καλύτερα την αναμέτρηση και κατάφεραν να σκοράρουν πρώτοι, φτάνοντας τη διαφορά στο 10-0. Οι «πάνθηρες» αντέδρασαν και κατάφεραν να μειώσουν σε 10-7, όμως η ομάδα του Ντένβερ αύξησε και πάλι τη διαφορά στο 13-7, με το οποίο τελείωσε το πρώτο ημίχρονο.

Η συνέχεια βρήκε τους Broncos να ανεβάζουν το σκορ στο 16-7, με τους Panthers να αντιδρούν και να μειώνουν σε 16-10. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι πρωταθλητές πήραν τα ηνία του αγώνα και κατάφεραν να αυξήσουν τη διαφορά τους, κατακτώντας εύκολα τον τρίτο τίτλο της ιστορίας τους με 24-10. 

Στο καλλιτεχνικό κομμάτι του μεγάλου τελικού, η Lady Gaga τραγούδησε πριν την έναρξη της αναμέτρησης τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ, ενώ στο ημίχρονο τραγούδησαν οι Beyonce, Coldplay και Bruno Mars.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.