"Στο γήπεδο μας είναι φιλοξενούμενοι οι οπαδοί όλων των ομάδων"

O δυναμικός σύνδεσμος του ΟΦΗ "Snakes", πήρε θέση σχετικά με την απόφαση της αστυνομίας να απαγορεύσει την οργανωμένη και μεμονωμένη παρουσία των φίλων της ΑΕΚ στο "Γεντί Κουλέ".
26/09/2018 • 14:36
Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ
  • shares
O δυναμικός σύνδεσμος του ΟΦΗ "Snakes", πήρε θέση σχετικά με την απόφαση της αστυνομίας να απαγορεύσει την οργανωμένη και μεμονωμένη παρουσία των φίλων της ΑΕΚ στο "Γεντί Κουλέ". Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν:

"Η μετακίνηση των οπαδών είναι δημοκρατικό δικαίωμα – Εκδρομές και πέταλα σε όλους

Με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα γνωστής αθλητικής ιστοσελίδας που διαστρεβλώνει την πραγματικότητα με την αρωγή της Αστυνομίας θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Θέλουμε λοιπόν να απαντήσουμε στην Αστυνομία πως ουδέποτε οι οπαδοί του ΟΦΗ τηλεφώνησαν στην ΠΑΕ απειλώντας για επεισόδια. Η λέξη «χαφιές» αντικατοπτρίζει άτομα που προσπαθούν να θίξουν, να προσβάλουν και να ξεφτιλίσουν το οπαδικό κίνημα του ΟΦΗ στα μάτια τον οπαδών της Ελλάδας και όχι μόνο.

Για εμάς η λέξη οπαδός είναι κάτι ιερό στηρίζοντας μέχρι τέλους τις μετακινήσεις των οπαδών όλων των ομάδων σε όλη την Ελλάδα.

Δεν είμαστε φίλοι με κανέναν, δεν γουστάρουμε κανέναν – είμαστε μόνο ΟΦΗ.

Όμως σεβόμαστε εκείνον που έχει την ίδια τρέλα με εμάς και κάνει χιλιάδες χιλιόμετρα για να δει από κοντά την καψούρα του.

Δεν είμαστε μπαχαλάκηδες, είμαστε μάγκες Ομιλίτες οπαδοί.

Η εποχή των παγετώνων τελείωσε και ο άνθρωπος εξελίσσεται. Η δημοκρατία βασιλεύει και η μετακίνηση οπαδών είναι δημοκρατικό δικαίωμα.

Δεν έχετε λοιπόν κανένα δικαίωμα να μην σέβεστε και να παίρνετε δικτατορικές αποφάσεις.

Είναι δυνατόν να απαγορεύεται η μετακίνηση Ελλήνων πολιτών σε μια δημοκρατική χώρα;

Θέλουμε επίσης να ξεκαθαρίσουμε πως δεν είμαστε υποχείριο καμίας ΠΑΕ και κανενός ρουφιάνου δημοσιογράφου που με γκεμπελίστικες μεθόδους προσπαθεί να μαυρίσει ένα τόσο μεγάλο και παντελονάτο οπαδικό κίνημα όπως είναι αυτό του ΟΦΗ.

Ντροπή σε δημοσιογράφους – χαφιέδες που προσπαθούν να αποδείξουν, χωρίς κανένα στοιχείο, πράγματα και καταστάσεις μόνο για να εξυπηρετήσουν τα δικά τους συμφέροντα.

Επειδή είστε ανίκανοι, το μπαλάκι δεν θα το πετάτε σε εμάς. Στο γήπεδο μας είναι φιλοξενούμενοι οι οπαδοί όλων των ομάδων αρκεί να υπάρχει σεβασμός στην πόλη μας, την ομάδα μας και σε εμάς τους ίδιους".
Γράψτε το σχόλιο σας...
22/05/2019 • 07:16

Η "δίψα" και η αποτελεσματικότητα κρίνουν πολλά απόψε σε Ελβετία και Κύπρο (video)

Μικρό το προβάδισμα της Κορτράϊκ και της Ντε Γκράαφσχαπ στα πλεϊ-οφ του Βελγίου και της Ολλανδίας αντίστοιχα όπως και της Βερόνα ενώ στην Ελβετία οι αναμετρήσεις όπου κρίνονται θέσεις για την πρώτη 4αδα της βαθμολογίας, εκτός απροόπτου θα κροθούν στην παραγωγικότητα.