«Καμία επαφή με Μίλαν, Λάτσιο για Τζάτζα»

Μόνο στη Βαλένθια είναι στραμμένη αυτή τη στιγμή η προσοχή τους Σιμόνε Τζάτζα, όπως τόνισε ο πατέρας και μάνατζέρ του, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μίλαν και της Λάτσιο για την απόκτησή του.

Μόνο στη Βαλένθια είναι στραμμένη αυτή τη στιγμή η προσοχή τους Σιμόνε Τζάτζα, όπως τόνισε ο πατέρας και μάνατζέρ του, παρά το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μίλαν και της Λάτσιο για την απόκτησή του.
 
Ο Ιταλός διεθνής έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα στη σεζόν, αλλά στη συνέχεια τα γκολ σταμάτησαν να έρχονται και κατά συνέπεια, ο χρόνος συμμετοχής του μειώθηκε.
 
«Κανείς από τη διοίκηση της Βαλένθια δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί μου και δεν υπάρχουν ούτε προγραμματισμένες συναντήσεις. Λογικά, θα συζητήσουμε μετά το τέλος της σεζόν», ανέφερε ο Αντόνιο Τζάτζα σε δηλώσεις του στον ιταλικό Τύπο.
 
«Είναι πολύ χαρούμενος στη Βαλένθια και έχει συμβόλαιο μέχρι το 2021, το οποίο σκοπεύει να σεβαστεί. Επιπλέον, η χρονιά ήταν θετική, αφού έφτασε τα 12 γκολ. Οσο για τα όσα λέγονται για Μίλαν και Λάτσιο, έχω να πω ότι δεν γνωρίζω τον διευθυντή της Μίλαν Μασιμιλιάνο Μιραμπέλι, ούτε μπορώ να πω ότι επικοινώνησε μαζί μου για τον Σιμόνε», σχολίασε.
 
«Αυτή τη στιγμή, σκέφτεται μόνο τη Βαλένθια, αλλά αν η διοίκησή της μας πει ότι θέλει να τον παραχωρήσει, αυτό θα αλλάξει. Για την ώρα όμως δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Διαβάζω στις εφημερίδες για τη Μίλαν και τη Λάτσιο, αλλά είναι πρόωρο να αναφερθούμε σε πιθανές προοπτικές», επέμεινε.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.