Κατέθεσε τον φάκελο στην ΕΕΑ ο Πιεμπονγκσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει καταθέσει ήδη τον φάκελό του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να ανάψει αυτή από την πλευρά της, το «πράσινο φως» για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
26/09/2018 • 09:44
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ
  • shares
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ έχει καταθέσει ήδη τον φάκελό του στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, προκειμένου να ανάψει αυτή από την πλευρά της, το «πράσινο φως» για να αποκτήσει τις μετοχές της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνεδρίαση της ΕΕΑ αναμένεται να πραγματοποιηθεί ακόμα και την Πέμπτη, προκειμένου να μελετηθεί ο φάκελος και να βγει η τελική απόφαση, η οποία αναμένεται να είναι θετική για τον Ταϊλανδό επιχειρηματία. Μετά το τέλος της συνεδρίασης και την ανακοίνωση της απόφασης, θα γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το ποια εταιρία θα εκπροσωπεί τελικά ο Πιεμπονγκσάντ και το που θα πάνε οι μετοχές που θα αποκτήσει από την πλευρά Αλαφούζου. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/10/2018 • 08:16

Ντέρμπι για δυνατούς χαρακτήρες σε Μιλάνο, Στοκχόλμη και Νίκαια

Στο ντέρμπι της Λομβαρδίας η Ίντερ δείχνει πιο σταθερή ως ομάδα όμως και η Μίλαν θα το παλέψει κι όπου βγει. Πολύ πιο παθιασμένα τα ντέρμπι στη Σουηδία και την Νίκαια. Φαβορί αλλά θέλουν ουσία απόψε Φέγενορντ, Γκενκ

10/10/2018 • 10:36