Δίνει την τελευταία δόση η Αλ Αΐν

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους εκπροσώπους της Αλ Αΐν, προκειμένου να καταβληθεί άμεσα η τελευταία δόση από τη μετεγγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην αραβική ομάδα.
25/09/2018 • 09:36
Ο Μάρκους Μπεργκ
  • shares
Η διοίκηση του Παναθηναϊκού κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τους εκπροσώπους της Αλ Αΐν, προκειμένου να καταβληθεί άμεσα η τελευταία δόση από τη μετεγγραφή του Μάρκους Μπεργκ στην αραβική ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η συνάντηση των δυο πλευρών πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Αθήνα και αποφασίστηκε να μην οδηγηθούν οι δυο πλευρές στις δικαστικές αίθουσες, καθώς οι Άραβες θα καταβάλουν σύντομα τις 700 χιλιάδες που απομένουν, για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού το 2017. 

Με αυτό τον τρόπο, οι «πράσινοι» θα καταφέρουν να εισπράξουν όλα τα χρήματα, που προβλέπονταν από τη συγκεκριμένη παραχώρηση και παράλληλα να βάλουν ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους, το οποίο θα διαθέσουν για τους διακανονισμούς με τους πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας, στους οποίους οφείλουν χρήματα. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
21/05/2019 • 09:25

Το ευρωπαϊκό εισιτήριο "κοστίζει" πολλά γκολ απόψε στο Άρνεμ

Η Ουτρέχτη και η Χρόνιγκεν με τις νίκες τους απέκτησαν προβάδισμα στα πλεϊ-οφ της Ολλανδίας. Οι αντίπαλοί τους πάντως θα ψάξουν αντίδραση μέσα από την επίθεσή τους! Η έδρα δίνει έναν λόγο παραπάνω σε Τσιταντέλα και Παρί.