Παρελθόν από τους Νικς ο Ντέρεκ Φίσερ

Μετά από 1,5 χρόνο στο «τιμόνι» των Νιού Γιόρκ Νικς, ο Ντέρεκ Φίσερ αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Υόρκης.

Μετά από 1,5 χρόνο στο «τιμόνι» των Νιού Γιόρκ Νικς, ο Ντέρεκ Φίσερ αποτελεί πλέον παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Νέας Υόρκης. Προσωρινός αντικαταστάτης του θα είναι ο Κερτ Ράμπις, ο οποίος ως πρώτος προπονητής των Μινεσότα Τίμπεργουλβς είχε ρεκόρ 56-145 σε δύο σεζόν.

Η Νέα Υόρκη, παρά το δεύτερο χειρότερο ρεκόρ στο πρωτάθλημα πέρυσι (17-65), φέτος είχε βλέψεις για πρόκριση στα πλέι οφ και μάλιστα πριν από 10 αγώνες είχε ρεκόρ 22-22. 
Όμως, οι εννέα ήττες στα τελευταία δέκα ματς, μεταξύ των οποίων οι πέντε διαδοχικές, ανάγκασαν τον Φιλ Τζάκσον να απολύσει τον Φίσερ. Αυτή τη στιγμή οι Νικς βρίσκονται στην 12η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας, πέντε νίκες πίσω από τους Πίστονς, που καταλαμβάνουν την 8η και τελευταία θέση των πλέι οφ.

Ο Φίσερ, ο οποίος έχει κατακτήσει πέντε πρωταθλήματα υπό τις οδηγίες του Φιλ Τζάκσον, αποχαιρέτησε την ομάδα με ρεκόρ 40-96. «Πρόκειται για μια πολύ ταλαντούχα ομάδα και είμαι πεπεισμένος ότι θα επιτύχει τους στόχους της» τόνισε ο Φίσερ και συνέχισε: 

«Οπωσδήποτε, είμαι απογοητευμένος, ωστόσο έχω μάθει πάρα πολλά από αυτή την εμπειρία και ελπίζω να ωριμάσω ακόμη περισσότερο ως προπονητής».

Εξάλλου, το 10ήμερο συμβόλαιο που είχε υπογράψει ο Θανάσης Αντετοκούνμπο με την ομάδα έληξε χθες βράδυ και ο αδερφός του Γιάννη περιμένει να μάθει το μέλλον του. Είτε οι Νικς θα αποφασίσουν να του δώσουν άλλο ένα δεκαήμερο συμβόλαιο, είτε θα χρειαστεί να αναζητήσει μια άλλη ομάδα, στην οποία θα μπορέσει να έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.