«Αγγίζουν» την παραμονή τα Χανιά

Μία νίκη μακριά από την παραμονή τους στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών βρίσκονται τα Χανιά.

Μία νίκη μακριά από την παραμονή τους στην Α1 υδατοσφαίρισης των ανδρών βρίσκονται τα Χανιά. Η κρητική ομάδα επικράτησε σήμερα στη Νέα Σμύρνη 17-16 στα πέναλτι του Πανιωνίου (κ.α. 10-10), στον δεύτερο αγώνα των πλέι-άουτ, πήρε προβάδισμα με 2-1 στις νίκες και θα έχει την ευκαιρία να «κλειδώσει» τη θέση της στη μεγάλη κατηγορία στο επόμενο παιχνίδι, που θα γίνει την Κυριακή (6/5, 15:30) στα Χανιά. Αν αντίθετα οι «κυανέρυθροι» ισοφαρίσουν, τα πάντα θα κριθούν την Τρίτη 8/5 στο κολυμβητήριο της οδού Αρτάκης.

Οπως ακριβώς και στο πρώτο ματς, που έγινε πριν δύο ημέρες (2/5), το σημερινό παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό και είχε μεγάλη ένταση. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος, με επιθετική πολυφωνία και τον νεαρό Διαμαντή Μαντή (που αντικαθιστά τον τραυματία Πρωτονοτάριο) να κάνει μερικές μεγάλες επεμβάσεις στο δεύτερο οκτάλεπτο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 7-4 στην ανάπαυλα, αλλά στη συνέχεια οι Χανιώτες έδειξαν να έχουν περισσότερες δυνάμεις και, με «αιχμές» τους Αβέρκα και Χαριτάκη, ισοφάρισαν 7-7. Από κει και πέρα έγινε μάχη σώμα με σώμα, ο ΝΟΧ προηγήθηκε για πρώτη φορά (10-9) με γκολ του Βουλγαράκη, 1΄03΄΄ πριν τη λήξη, αλλά ο Παπαποστόλου «απάντησε» στα 50΄΄ και έστειλε το ματς στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί οι πρώτες 13 (!) εκτελέσεις βρήκαν στόχο, πριν ο Λεβεντάκης αποκρούσει το σουτ του Μπργκούλιαν και χαρίσει στα Χανιά μία νίκη που ισοδυναμεί με μισή παραμονή στην Α1.

Να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος διαμαρτύρεται έντονα για μία φάση 3΄33΄΄ πριν τη λήξη (με το σκορ στο 9-8), όταν σε σουτ του Θεοδόση-Παπαλουκά ο Λεβεντάκης δεν συγκράτησε τη μπάλα και αρχικά οι διαιτητές έδειξαν γκολ. Στη συνέχεια, μετά από διαβούλευση, άλλαξαν την απόφασή τους και δεν μέτρησαν γκολ. Λίγο αργότερα αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο βοηθός προπονητής των «κυανέρυθρων», Παναγιώτης Πρίμπας, ο οποίος εκτελούσε καθήκοντα πρώτου προπονητή, αφού ο Κώστας Δήμου ήταν τιμωρημένος από την αποβολή του στο πρώτο παιχνίδι.

Τα οκτάλεπτα: 5-3, 2-1, 1-3, 2-3

Στα πέναλτι: 6-7

Τα γκολ:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Παπαποστόλου 4, Κουτσιαλής 4, Θεοδόσης-Παπαλουκάς 2, Καλαϊτζής 2, Μπργκούλιαν 2, Κουλιεράκης, Βέκκος

ΧΑΝΙΑ: Αβέρκα 7, Χαριτάκης 4, Νάστραν 3, Βουλγαράκης 2, Μπαριωτάκης


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.