Σοφία Κοσμά: Η μεγάλη επιστροφή στα γήπεδα…

Ήταν 27 Σεπτεμβρίου του 207 όταν στα δημοσιογραφικά γραφεία έφθανε γραπτή δήλωση της Σοφίας Κοσμά που έβαζε πρόωρο τέλος στην καριέρα της τι και αν δεν είχε κλείσει καν τα 25 της χρόνια.

Ήταν 27 Σεπτεμβρίου του 207 όταν στα δημοσιογραφικά γραφεία έφθανε γραπτή δήλωση της Σοφίας Κοσμά που έβαζε πρόωρο τέλος στην καριέρα της τι και αν δεν είχε κλείσει καν τα 25 της χρόνια. Η πρόταση που της είχε φθάσει από αεροπορική εταιρεία για αεροσυνοδός δεν της άφηνε περιθώρια για σκέψεις. Έπρεπε να αφήσει το αγαπημένο της άθλημα, την χώρα της και τα αγαπημένα της πρόσωπα προκειμένου να κοιτάξει το μέλλον της για ένα καλύτερο αύριο.

Η πρώην αθλήτρια του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Ηρακλή Κηφισιάς ανακοίνωνε «οριστικά και αμετάκλητα» την απόφασή της να αποχωρήσει από το αγαπημένο της άθλημα. Εννέα μήνες μετά η Κοσμά έχοντας δοκιμάσει την αεροπορική της περιπέτεια είναι εδώ και αρκετό καιρό και πάλι στην Ελλάδα και όπως λέει αποκλειστικά στο www.novasports.gr  διψάει να ξαναβρεθεί στο φιλέ.

«Νιώθω έτοιμη και ορεξάτη να επιστρέψω. Όσο διάστημα ήμουν εκτός δράσης έκανα προπονήσεις με τον ΖΑΟΝ και νομίζω ότι τον προσεχή Σεπτέμβριο θα είμαι πανέτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα μου» τονίζει με σιγουριά η 25χρονη αθλήτρια που ετοιμάζεται για ένα μεγάλο come back στην καριέρα της. Ήδη αρκετές ομάδες Volleyleague και Pre League τις έχουν χτυπήσει την πόρτα ωστόσο εκείνη δεν βιάζεται. «Θέλω να είμαι σίγουρη για το επόμενο βήμα στην καριέρα μου» λέει χαρακτηριστικά. Η Σοφία Κοσμά επέστρεψε για να μείνει… 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.