Αφήνουν πίσω την ήττα, «βλέπουν» Καλλιθέα

Την πρόθεση να ξεπεράσουν άμεσα την κακή παρένθεση στην Κομοτηνή, με την ήττα από τον Πανθρακικό και την κακή εμφάνιση, εκφράζουν άπαντες στην Αναγέννηση Επανομής.

Την πρόθεση να ξεπεράσουν άμεσα την κακή παρένθεση στην Κομοτηνή, με την ήττα από τον Πανθρακικό και την κακή εμφάνιση, εκφράζουν άπαντες στην Αναγέννηση Επανομής. Στην ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη θα επιχειρήσουν να διορθώσουν τα λάθη που έγιναν και δεν θα δοθεί ούτε ρεπό την τρέχουσα εβδομάδα, ώστε να καλυφθεί και το διάστημα της αποχής από τις προπονήσεις. Παράλληλα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανοίξει και η… κάνουλα του ΟΠΑΠ, με αποτέλεσμα να εκτιμάται ότι θα υπάρξουν άμεσα πληρωμές.

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να διατηρηθούν στην πρώτη τετράδα, κερδίζοντας τη Δευτέρα στο «Νίκος Σαράφης» την αναμέτρηση με πάντα υπολογίσιμη και αξιόμαχη Καλλιθέα. Ο τεχνικός της Αναγέννηση φαίνεται πως αυτή τη φορά δε θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα, αφού ο Παπαζούδης επανέρχεται από τιμωρία, ενώ οι Δεινόπαπας, Γκέσιος και Γεωργιάδης, που αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα, εκτιμάται ότι θα είναι πανέτοιμοι.

Τέλος, η ΠΑΕ ευχαριστεί θερμά τη διοίκηση του Πανθρακικού για την άψογη φιλοξενία που της επεφύλαξε στην αναμέτρηση της Δευτέρας στην Κομοτηνή και δεσμεύεται να ανταποδώσει με τη σειρά της στον δεύτερο γύρο.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.