Πανέτοιμος για την πρόκριση ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο την Κέρκυρα, με τον Σάκη Τσιώλη να μην έχει να αντιμετωπίσει απρόοπτα.

Ο Αστέρας Τρίπολης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο την Κέρκυρα, με τον Σάκη Τσιώλη να μην έχει να αντιμετωπίσει απρόοπτα. Ο έμπειρος τεχνικός γνώριζε πως δεν θα μπορούσε να υπολογίζει σε τέσσερις παίκτες του.

Συγκεκριμένα στους Τσαμπουρή, Ράγιος που αποβλήθηκαν στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Ξάνθη στα Πηγάδια και θα πρέπει να εκτίσουν τις ποινές τους, αλλά και στους τραυματίες Χακόμπο, Αλβάρεζ που συνεχίζουν την θεραπεία τους.

Από την άλλη πλευρά στην διάθεσή του είναι οι Αργυρόπουλος, Αρσενίεβιτς, Εγκον και Μπακασέτας και έτσι την αποστολή αποτελούν οι: Μανώλης Στεφανάκος, Γιώργος Μπαντής, Τσίμο Ναβάρο, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Δημήτρης Κουρμπέλης, Χουανίτο, Φερνάντο Ουσέρο, Αντώνης Λαδάκης, Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Μάριο Μπρέσκα, Ροτζέριο Μάρτινς, Έγκον, Ηλίας Σολάκης, Τάσος Μπακασέτας και Εμμάνουελ Περόνε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.