Περιμένουν μεγαλύτερη προπώληση

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα προπώληση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και θεωρούν πως τις προσεχείς ημέρες θα φύγουν ακόμα περισσότερα εισιτήρια.

Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ είναι ικανοποιημένοι με την έως τώρα προπώληση των εισιτηρίων της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό και θεωρούν πως τις προσεχείς ημέρες θα φύγουν ακόμα περισσότερα εισιτήρια. Σύμφωνα με την Ένωση, έχουν ήδη πωληθεί περίπου 15 χιλιάδες εισιτήρια, ενώ σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν και οι δέκα χιλιάδες κάτοχοι διαρκείας.

Οι ιθύνοντες της Ένωσης περιμένουν πάνω μέσα στις επόμενες ημέρες να αυξηθεί αρκετά ο συγκεκριμένος αριθμός, ενώ δεν κρύβουν την αισιοδοξία τους για sold out, αν συνεχιστεί η προπώληση με τον ίδιο ρυθμό. 

Στα αγωνιστικά, ο Γκουστάβο Πογιέτ θα ξεκινήσει την Τρίτη την προετοιμασία της ομάδα του για το ματς του Σαββάτου. Ο Ουρουγουανός τεχνικός θέλει από τους ποδοσφαιριστές του να ξεχάσουν την ήττα από τον Ατρόμητο και να παρουσιαστούν βελτιωμένοι στην εντός έδρας αναμέτρηση με τους «ερυθρολεύκους». 

Ο προπονητής της ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, προκειμένου να εδραιωθεί η ομάδα του στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να τονώσει σημαντικά την ψυχολογία της, εν όψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων σε πρωτάθλημα και κύπελλο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.