Μπούσκετς: «Θα φύγω μόνο για τον Πεπ»

Μόνο αν του ζητήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα να αγωνιστεί στην ομάδα του, θα σκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μπαρτσελόνα ο Σέρχιο Μπούσκετς.

Μόνο αν του ζητήσει ο Πεπ Γκουαρντιόλα να αγωνιστεί στην ομάδα του, θα σκεφτεί το ενδεχόμενο αποχώρησης από τη Μπαρτσελόνα ο Σέρχιο Μπούσκετς. Ο Καταλανός μέσος συμπλήρωσε παράλληλα, πως δε θέλει να αποχωρήσει από τους «μπλαουγκράνα» και υπογράμμισε πως θα μπορούσε να φύγει και αν του το ζητούσε η γυναίκα του. 

Χαρακτηριστικά, ο Μπούσκετς τόνισε για τα σενάρια, που τον θέλουν στο μετεγγραφικό στόχαστρο της Παρί Σεν Ζερμέν: «Μόνο δύο άνθρωποι μπορούν να αλλάξουν την παρουσία μου στη Μπαρτσελόνα. Αυτοί είναι η γυναίκα μου και ο Πεπ. Σε προσωπικό επίπεδο δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, αφού η γυναίκα μου είναι ευτυχισμένη εδώ».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Όσον αφορά τον Πεπ, είναι ο άνθρωπος που το οφείλω πολλά. Θα ήθελα να συνεργαστώ και πάλι μαζί του, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει καλά ότι το καλύτερο για μένα είναι να βρίσκομαι στην Μπαρτσελόνα και δεν μου ζητούσε να την αφήσω. Θέλω να με θυμούνται οι οπαδοί, ως έναν πιστό παίκτη στην ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.