Νέβιλ: «Να γυρίσει το κλίμα»

Ο Γκάρι Νέβιλ υπογράμμισε πως θέλει να γυρίσει άμεσα το κλίμα στις τάξεις της Βαλένθια, το οποίο διαμορφώθηκε μετά τη συντριβή 7-0 από τη Μπαρτσελόνα, στο κύπελλο Ισπανίας.

Ο Γκάρι Νέβιλ υπογράμμισε πως θέλει να γυρίσει άμεσα το κλίμα στις τάξεις της Βαλένθια, το οποίο διαμορφώθηκε μετά τη συντριβή 7-0 από τη Μπαρτσελόνα, στο κύπελλο Ισπανίας. Ο προπονητής των «νυχτεριδών» υπογράμμισε πως καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να αλλάξει η αρνητική κατάσταση.

Αρχικά, ο Νέβιλ τόνισε: «Δεν έχω σκεφτεί να φύγω. Να ξέρετε ότι θέλω… απελπισμένα να γυρίσουμε την κατάσταση και ν’ αρχίσουμε να παίρνουμε τις νίκες που αξίζουμε. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ σκληρό άθλημα και υπάρχει πιθανότητα να παίζεις ματς και να μην αξίζεις τίποτα σε αυτά, όμως εμείς τον τελευταίο καιρό είμαστε καλύτεροι και θα έπρεπε να έχουμε πάρει πόντους. Θέλω σαν τρελός να γυρίσω αυτή την αρνητική κατάσταση».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Η αλήθεια είναι ότι πλέον έχω βαρεθεί κι εγώ τον εαυτό μου με τόσες δηλώσεις και τόσες συνεντεύξεις Τύπου. Αυτό που θέλω είναι να έρχονται σύντομα τα ματς για να προσπαθούμε να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και να ανέβει η αυτοπεποίθησή μας γιατί αυτή τη στιγμή είναι πολύ χαμηλή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.