Κωνσταντίνου: “Δεν είναι τόσο δραματική η κατάσταση”

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ωστόσο εκφράζει την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί λύση και δεν θα κινδυνέψει ο σύλλογος.

Ο Βασίλης Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ωστόσο εκφράζει την αισιοδοξία του πως θα βρεθεί λύση και δεν θα κινδυνέψει ο σύλλογος.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου στο Sentra FM


Για το ποιος πρέπει να δώσει λύση στα θέματα του Παναθηναϊκού:


«Είναι και θέμα μετόχων. Αν θέλουν να πάρουν το βάρος επάνω τους, ότι ο Παναθηναϊκός επί της ιδιοκτησίας τους θα διαλυθεί, ας το κάνουν είναι θέμα δικό τους. Αυτοί έχουν βάλει τα λεφτά τους τα οποία δεν είναι και λίγα. Στις 9 Μαρτίου στην γενική συνέλευση των μετόχων θα πρέπει να έχουν ξεκαθαριστεί τα πράγματα εάν δεν έχει μεσολαβήσει κάτι άλλο.


Για το αν οι «πράσινοι» κινδυνεύουν με διάλυση:


«Θεωρώ πως δεν είναι τόσο δραματική η κατάσταση. Ο κόσμος πιστεύω πως όταν γίνει η γενική συνέλευση των μετόχων στις 9 Μαρτίου, θα ανταποκριθεί και σε αυτό το κάλεσμα. Aν οι μέτοχοι δεν αποφασίσουν να ενισχύσουν την ομάδα συμμετέχοντας στην Α.Μ.Κ, οι μετοχές θα βγουν προς τα έξω σε τρίτους, μη μετόχους. Θα μπορούν να πάρουν μετοχές μέχρι το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ. Ο κόσμος δεν θα αφήσει να διαλυθεί ο Παναθηναϊκός αν δεν θέλουν να συμμετέχουν οι μέτοχοι. Τώρα ποιοι θα είναι αυτοί, δεν το γνωρίζω».


Για την πληροφόρηση που έχει για την επόμενη μέρα:


«Εγώ γνωρίζω πως ο Παναθηναϊκός θα πάρει δάνειο 12 εκατομμύρια ευρώ με την εγγύηση του κ. Πολέμη, έτσι ώστε να λύσει το πρόβλημα της UEFA. Μην ξεχνάμε πως μέσα στο Μάρτιο είναι το μεγάλο παιχνίδι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός που θα κρίνει και το πρωτάθλημα. Αν το αποτέλεσμα είναι θετικό θα ξεκαθαριστεί κατά κάποιο τρόπο και ο τίτλος. Οι πράσινοι θα περιμένουν λογικά τα χρήματα από τη συμμετοχή τους στο Champions League. Τα πράγματα θα απλουστευτούν τον Μάρτιο. Όλοι οι μέτοχοι αν έχει η ομάδα περισσότερες πιθανότητες για το πρωτάθλημα θα τη δουν ως πιο ελκυστική την κατάσταση».


Για το αν επηρεάζεται το αγωνιστικό κομμάτι από τα διοικητικά προβλήματα:


«Σίγουρα επηρεάζεται το αγωνιστικό αλλά και το προπονητικό κομμάτι. Ο κ.Φερέιρα ξέρει και προβληματίζεται με το οικονομικό, το διοικητικό και το ιδιοκτησιακό. Και οι ποδοσφαιριστές όσο και να θέλουν να μην διαβάζουν, να μην βλέπουν να μην θέλουν τα Μ.Μ.Ε δεν γίνεται να μην ξέρουν,όλες τις εξελίξεις, που αφορούν τον Παναθηναϊκό. Από την άλλη μεριά όμως ξέρουν και έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους ότι ποτέ κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχει χάσει κανείς χρήματα από τις μεγάλες ομάδες. Ακόμα κι οι ξένοι έχουν την ασφάλεια μιας προσφυγής στην UEFA ή μιας κατάπτωσης εγγυητικής και θα πάρουν τα λεφτά τους, σε ομάδες μεγάλες».


Για το γενικότερο κλίμα στον Παναθηναϊκό και τις δηλώσεις του Θανάση Γιαννακόπουλου:


«Υπάρχει ένας ενθουσιασμός από όλες τις πλευρές. Αρκεί να γίνει πράξη αυτός ο ενθουσιασμός. Η οικογένεια Γιαννακόπουλοι έχουν αφοσιωθεί σε όλο τους το εαυτό στις ιδέες γι’αυτή την ομάδα Αυτό είπε και ο κ. Θανάσης χθες και δεν μπορεί να μην γίνει πιστευτός όταν λέει πως θα κάνει ό,τι μπορεί για τον Παναθηναϊκό. Βέβαια υπάρχει ένας πολύ μεγάλος ενθουσιασμός και από τον κόσμο και από τους ανθρώπους που στέκονται δίπλα στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω αυτός ο ενθουσιασμός να γίνει πράξη στην γενική συνέλευση των μετόχων .Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι πρώτη έχει δυο βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό και το ντέρμπι θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α.Ο κ Φερέιρα αποδεικνύει πως βγάζει λαγούς από το μανίκι του, άρα πρέπει να γίνει πράξη ο ενθουσιασμός».


Για τις δηλώσεις του Φερέιρα για τους διαιτητές:


«Πιέζεται κι ο Φερέιρα κι αρχίζει και βλέπει τα πράγματα λίγο ελληνικά. Σκέφτεται πως αν δεν γκρινιάξεις στην Ελλάδα σημαίνει αδυναμία. Αν γκρινιάξεις, σημαίνει ότι είσαι στην επικαιρότητα δηλαδή κάτι θα κάνεις, κάτι θα προσφέρεις . Τη μιζέρια της γκρίνιας την έχουμε σ’ ένα κλικ παραπάνω οι Έλληνες. Άρα σκέφτεται κι ο Φερέιρα γιατί να μην το κάνει κι αυτός».


Για το θέμα των Σαουδαράβων:


«Μέχρι την Πέμπτη θα υπάρχει μια, δεν ξέρω αν είναι πρόταση, αν είναι ενημέρωση ή επιστολή, από τη δεύτερη φουρνιά Αράβων. Δεν υπάρχει καμία σχέση με τον κ. Τσάκα που βγαίνει συνέχεια και λέει διάφορα. Θα υπάρχει ενημέρωση. Εγώ πιστεύω όμως ότι στο τέλος δεν θα γίνει τίποτα γιατί δεν θα τα βρούνε με τις μετοχές. Το να βάλεις τόσα λεφτά δεν είναι εύκολο πράγμα, αν τα βάλεις θα πρέπει να πάρεις και το 54,7% των μετοχών, το οποίο δεν είναι εύκολο να το πάρεις από έναν επιχειρηματία σαν τον κ. Βαρδινογιάννη. Τα 15 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να μπουν ζωντανά. Το μόνο που σώζει τον Παναθηναϊκό είναι το τι θα αποφασίσουν οι μέτοχοι στις 9 Μαρτίου».


Για την ομάδα μπάσκετ του Αμαρουσίου, όπου είναι πρόεδρος:


«Το Μαρούσι διαλύεται. Έχει ήδη διαλυθεί δηλαδή. Τη μεγαλύτερη ευθύνη φέρει ο Άρης Βωβός. Έδειξε αδιαφορία για μια ομάδα που έχτισε ο ίδιος, σε μια ομάδα για την οποία χάλασε πολλά εκατομμύρια, την έχει απαξιώσει τόσο πολύ και χωρίς να λέει σε εμάς που μας έβαλε να βοηθήσουμε στον ερασιτέχνη ποιες είναι οι οφειλές του Αμαρουσίου για να ξέρουμε και εμείς τι πρέπει να κάνουμε ή τι θα έπρεπε».



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.