Ντούγκλας Κόστα: «Περιμένω περισσότερα του χρόνου»

Ακόμα υψηλότερες προσδοκίες έχει πλέον από τον εαυτό του ο Ντούγκλας Κόστα μετά την επιτυχημένη πρώτη σεζόν του στη Γιουβέντους.

Ακόμα υψηλότερες προσδοκίες έχει πλέον από τον εαυτό του ο Ντούγκλας Κόστα μετά την επιτυχημένη πρώτη σεζόν του στη Γιουβέντους.
 
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός παραχώρησε συνέντευξη στην «Gazzetta dello Sport» και αναφέρθηκε στο μεγαλύτερο κομπλιμέντο που έχει ακούσει ποτέ στην καριέρα του.
 
«Τους πρώτους μήνες δεν μπορούσα να αγωνιστώ στο συνηθισμένο επίπεδό μου και πρέπει ακόμα να βελτιωθώ στα τελειώματα των φάσεων. Η αλήθεια είναι πάντα είχα πολλές απαιτήσεις από τον εαυτό μου και εξακολουθώ να έχω. Το μεγαλύτερο κομπλιμέντο που μου έχουν κάνει είναι ότι αξίζω να είμαι παίκτης», ανέφερε ο Κόστα.  
 
«Μετά τον αποκλεισμό μας από τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Τσάμπιονς Λιγκ, είπα ότι ο ερχομός μου στη Γιούβε ήταν η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει στη ζωή μου. Το πιστεύω ακράδαντα αυτό. Όταν παίζεις με τέτοιο τρόπο απέναντι σε μία τόσο σπουδαία αντίπαλο, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, μόνο περήφανος μπορείς να είσαι για την ομάδα σου», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.