Βγήκε από το νοσοκομείο ο Κουλουχέρης

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης, βγήκε το πρωί της Δευτέρας από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε μετά το χτύπημα στο κεφάλι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Ευθύμης Κουλουχέρης, βγήκε το πρωί της Δευτέρας από το νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε μετά το χτύπημα στο κεφάλι στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο αμυντικός του Πανιωνίου είναι καλά στην υγεία του, μιας και η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό.

Απλά επιβεβαιώθηκε η διάσειση, με τον παίκτη να μην μπορεί ακόμα να θυμηθεί λεπτομέρειες από την αναμέτρηση με τους “ερυθρόλευκους”. Ο Κουλουχέρης τραυματίστηκε στο πρώτο ημίχρονο, όταν έπεσε πάνω του ο συμπαίκτης του Βιτορίνο Αντούνιες. Στο ημίχρονο δεν μπορούσε να θυμηθεί λεπτομέρειες από το παιχνίδι με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο Κουλουχέρης θα παραμείνει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα και αν δεν υπάρξει διακοπή του πρωταθλήματος, θα χάσει την εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ατρόμητο. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι που θα δώσει ο Πανιώνιος το Σάββατο. Ο αντίπαλος δεν έχει ακόμα βρεθεί, αλλά σίγουρα θα είναι από την Superleague.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.