Βρουσάι: «Το ποδόσφαιρο με κάνει χαρούμενο…» (video)

Ο Μάριος Βρουσάι μίλησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά, με ώριμο λόγο και συγκροτημένη σκέψη. Αναφέρθηκε στους στόχους του, τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει το ποδόσφαιρο.

Πέρασε το κατώφλι της πρώτης ομάδας, εντυπωσιάζοντας με τις εμφανίσεις του στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές. Μάλιστα συνδύασε με γκολ το ντεμπούτο του σε ματς πρωταθλήματος. Ο λόγος για τον Μάριο Βρουσάι ο οποίος στα 19 του χρόνια δείχνει έτοιμος να αξιοποιήσει την ευκαιρία που του δίνεται για να παίξει στον Ολυμπιακό. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μίλησε στο novasports και τον Νίκο Γαβαλά, με ώριμο λόγο και συγκροτημένη σκέψη. Αναφέρθηκε στους στόχους του, τη θέση που προτιμάει να αγωνίζεται, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο βλέπει το ποδόσφαιρο.

Ανάμεσα σε άλλα, είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν το έχω σκεφθεί επαγγελματικά ποτέ. Έπαιζα απλά γιατί το ποδόσφαιρο με έκανε να νιώθω χαρούμενος. Από όσο θυμάμαι ήμουν όλη μέρα με μία μπάλα. Βέβαια τώρα έχω γίνει επαγγελματίας. Αλλά δε το βλέπω εντελώς επαγγελματικά. Απλώς με κάνει χαρούμενο και τα δίνω όλα γι’ αυτό. Φυσικά στόχος μου είναι να παραμείνω στην ομάδα. Με το καλό να ξεκινήσει η προετοιμασία. Να δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Να προπονούμαι καλά ώστε να μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όποτε χρειαστεί»

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Βρουσάι στο βίντεο του novasports.gr.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.