Γκίντενς: Έχω σοβαρό πρόβλημα, αλλά θέλω να βοηθήσω

Στο γεγονός ότι αναγκάζεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να μεταβεί στις ΗΠΑ για να φροντίσει το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στον καρπό του, τόνισε ο Τζέι Αρ Γκίντενς.

Στο γεγονός ότι αναγκάζεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ και να μεταβεί στις ΗΠΑ για να φροντίσει το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει στον καρπό του, τόνισε ο Τζέι Αρ Γκίντενς. Ο Αμερικανός άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» εξήγησε ότι στη συνέχεια θα ήθελε να επιστρέψει για να βοηθήσει την ομάδα, αλλά είναι κάτι που θα το δει και θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που θα γίνουν μεταξύ του μάνατζερ του και των διοικούντων την ΚΑΕ.

«Αύριο αναχωρώ από την Θεσσαλονίκη. Το πρόβλημα μου δεν είχε φανεί από την αρχή. Τελικά έχω σοβαρό πρόβλημα, πάει σχεδόν ενάμιση μήνα, φαίνεται ότι έχω σπάσει τον καρπό μου. Δεν είχε διαπιστωθεί από την αρχή. Δεν είναι δυνατόν να παίζω και να προπονούμαι με ένα χέρι για αυτό και πήραμε την απόφαση να πάω στην Αμερική», ήταν τα πρώτα λόγια του μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Sport 103 fm».
 
Αναλυτικά τα όσα είπε…
Για το πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει υγιής: «Θα χρειαστεί περίπου έξι εβδομάδες για να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να είμαι σε θέση να επιστρέψω».

 Για το αν θα γυρίσει μετά στον ΠΑΟΚ και για το θέμα του συμβολαίου του:”Είναι κάτι το οποίο το χειρίζεται ο ατζέντης. Θα εξαρτηθεί από την αποκατάστασή μου. Θα ήθελα να βοηθήσω την ομάδα”.

 Για το τι κρατάει από τον ΠΑΟΚ: «Το παιχνίδι με τον Αρη, ήταν αυτό που είχαμε τον περισσότερο κόσμο και είχε δημιουργηθεί πολύ όμορφη ατμόσφαιρα. Θα μας βοηθούσαν ακόμα περισσότερο να ξεπεράσουμε κάποια εμπόδια αν ήταν περισσότερο δίπλα μας».

 Για τη δουλειά με τον Μαρκόπουλο και τους συμπαίκτες του: «Και οι δύο προπονητές μου είναι πολύ εργατικοί όπως και όλο το επιτελείο. Κοιτάει το πως θα μας βελτιώσει προσωπικά. Είχαμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας οι παίκτες. Ειδικά με τα παλικάρια τους Αμπαρά, Αράπη και Καλαμπάκα… Ακόμα και ο Ντούβνιακ και ο Αλεξιτς με βοήθησαν. Οταν ένας παίκτης είναι από άλλη ήπειρο, αυτές οι σχέσεις μένουν. Θα κρατήσω επαφή».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.