Δώνης: «Ανδρική εμφάνιση»

«Ανδρική» χαρακτήρισε την εμφάνιση των παικτών του ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Νίκο Τζουάννη.
Χρήστος Καούρης
16/09/2018 • 20:29
Ο Γιώργος Δώνης
  • shares
«Ανδρική» χαρακτήρισε την εμφάνιση των παικτών του ο Γιώργος Δώνης, μιλώντας στην κάμερα των καναλιών Novasports και τον Νίκο Τζουάννη. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:
«Νομίζω είναι η ομάδα όλων μας. Όλοι δουλεύουμε για να πετύχουμε, όλοι όσοι είμαστε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Δεν μπορούμε να χρεώσουμε την επιτυχία ή την αποτυχία σ' έναν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όλοι οι προπονητές αλλά και η ομάδα κρίνεται από τη διάρκεια»

Για τον αγώνα:
«Το σημαντικό είναι ότι προετοιμαστήκαμε καλά. Αυτό που είπα στους παίκτες μου πριν από το παιχνίδι είναι ότι σήμερα δεν πρέπει να είναι απλά καλοί αλλά πρέπει να γίνουν... άνδρες. Αυτή ήταν μία ανδρική εμφάνιση» 

Για τα περιθώρια βελτίωσης:
«Αυτο που μπορώ να πω είναι από την αρχή της προετοιμασίας κάθε 10 ημέρες αλλάζουμε προπόνηση. Αυτό είναι πάρα πολύ θετικό και εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχουμε και άλλα περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχουν λύσεις στον πάγκο ενώ από τη αρχή της χρονιάς έχουμε πολλές θετικές εκπλήξεις».  

Για το αν το γκολ του Γιόχανσον θύμισε… Δώνη:
«Όχι εγώ ήμουν πιο γρήγορος και καλύτερος παίκτης» είπε γελώντας ο προπονητής του Παναθηναϊκού.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
19/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο απέναντι στο ποδοσφαιρικό γόητρο

Το παιχνίδι της Γερμανίας με την Ολλανδία έχει ενδιαφέρον μόνον για τους φιλοξενούμενους. Φαβορί είναι η Νορβηγία στην Λευκωσία όμως η Κύπρος στα τελευταία της παιχνίδια κάνει ότι μπορεί να φανεί ανταγωνιστική.

14/11/2018 • 10:51