Ο πρώτος «τελικός» του Αντρέα

Ο Νίκος Τζουάννης γράφει στο προσωπικό του blog για το πιο κρίσιμο ως τώρα παιχνίδι του Αντρέα Στραματσόνι στον πάγκο του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο.

Μετά από δυόμιση μήνες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι έχει μπει για τα καλά στο …κλίμα και γνωρίζει πλέον από πρώτο χέρι τις υψηλές απαιτήσεις που υπάρχουν στην ομάδα που προπονεί. Μόνο που το βράδυ της Τετάρτης καλείται για να πρώτη φορά στην εν Ελλάδι καριέρα του να κοουτσάρει σε έναν …τελικό. Γιατί το παιχνίδι του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ατρόμητο, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό ματς για την ομάδα του… 

Στο Περιστέρι θα κριθεί η πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και οι Πράσινοι δεν κρύβουν ότι είναι ο μεγάλος τους στόχος για την εφετινή σεζόν.

Το πρωτάθλημα έχει ουσιαστικά χαθεί, τα πλέι οφ αργούν και το Τριφύλλι έχει μια και μοναδική ευκαιρία για να διεκδικήσει τίτλο μέσω του Κυπέλλου. 

Το απουσιολόγιο του Ιταλού τεχνικού παραμένει γεμάτο ονόματα και ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί τις υπηρεσίες σημαντικών στελεχών του στο πιο κρίσιμο – μέχρι το επόμενο φυσικά – παιχνίδι της σεζόν. 

Το κενό που αφήνει ο Ζέκα δύσκολα θα καλυφθεί και θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια από τους μέσους του Τριφυλλιού για να μην φανεί στο κέντρο η απουσία του πολύτιμου αρχηγού του Παναθηναϊκού. Παράλληλα ο Στραματσόνι στερείται εναλλακτικών λύσεων και στην επίθεση μετά τον τραυματισμό του Πέτριτς, ωστόσο το ευχάριστο μαντάτο είναι η επιστροφή του Μπεργκ. 

Ακόμα και αν ο Σουηδός επιθετικός είναι ανέτοιμος και με μόλις δύο «κανονικές» προπονήσεις, μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επίθεση του Παναθηναϊκού και να γίνει η …απάντηση που ψάχνει εδώ και λίγο καιρό ο Στραματσόνι στο γρίφο της γραμμής κρούσης. 

Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αφήνει «ανοικτό» το παιχνίδι πρόκρισης και το εισιτήριο για τους «τέσσερις» του Κυπέλλου θα καταλήξει στην ομάδα που θα παίξει πιο έξυπνα. Θα βρεθούν αντιμέτωπες δύο καλές άμυνες και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα …προχωρήσει. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.