Κράτησε την υπόσχεσή του (vid)

Μιλώντας την Παρασκευή στην κάμερα του novasports, ο Ντιόγκο είχε υποσχεθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού να επιστρέψει σύντομα στα γκολ. Δύο 24ωρα μετά παραβίασε την εστία του Πανιώνιου στο Φάληρο στο πεντηκοστό λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Μιλώντας την Παρασκευή στην κάμερα του novasports, ο Ντιόγκο είχε υποσχεθεί στον κόσμο του Ολυμπιακού να επιστρέψει σύντομα στα γκολ. Δύο 24ωρα μετά παραβίασε την εστία του Πανιώνιου στο Φάληρο στο πεντηκοστό λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

 «Είναι πολύ σημαντικό να βάζεις γκολ, όμως ακόμη πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα. Θα παλέψω όσο πιο πολύ μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα, είτε με ασίστ, είτε με γκολ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βραζιλιάνος φορ μετά το ματς με τους «κυανέρυθρους».

Ο Ντιόγκο είχε να σκοράρει σε αγώνα πρωταθλήματος απ’ τις 3 Οκτωβρίου του 2009, όταν παραβίασε στην εστία του Λεβαδειακού στη νίκη του Ολυμπιακού με 3-0 στη Βοιωτία. Το προηγούμενο γκολ του σε ματς πρωταθλήματος στο Καραϊσκάκη ήταν στις 24 Ιανουαρίου του 2009 με αντίπαλο τον ΟΦΗ.

Να σημειωθεί πως θα λείψει απ’ τη ρεβάνς με τη Ρουμπίν, καθώς θα εκτίσει την δεύτερη απ’ τις τρεις αγωνιστικές της τιμωρίας του για την αποβολή του στη ρεβάνς με την Μακάμπι για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League, τον Αύγουστο του 2010 στο Ισραήλ.

«Θέλω πολύ να επιστρέψω. Όχι μόνο γιατί μου αρέσει να παίζω, αλλά και για να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να κερδίζει», τονίζει ο Ντιόγκο.

Επίσης, τιμωρημένοι είναι τόσο ο Μέγερι, όσο και ο Χολέμπας και θα χάσουν τον αγώνα της Πέμπτης με την Ρουμπίν. Τη θέση του Ούγγρου τερματοφύλακα θα πάρει ο Ρόι Κάρολ, ενώ στο αριστερό άκρο της άμυνας θα παίξει ο Μαρκάνο, καθώς ο Μέλμπεργκ θα είναι ετοιμοπόλεμος και θα χρησιμοποιηθεί στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Στην πρωινή προπόνηση της Δευτέρας, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός που είχε χτυπήσει στο κεφάλι στην αναμέτρηση του «Λουζνίκι», ακολούθησε το πρώτο μέρος της προπόνησης και έπειτα έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Στη ρεβάνς με τους «Ρώσους» ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπορεί να υπολογίζει στη βοήθεια των Μιραλάς και Μοδέστο οι οποίοι έχασαν το κυριακάτικο ματς με τον Πανιώνιο λόγω ίωσης.

Το πρωί ο Μοδέστο προπονήθηκε κανονικά, ενώ ο Μιραλάς έκανε το πρώτο μέρος του προγράμματος της προπόνησης. Δεν γυμνάστηκε ο Μανιάτης, προκειμένου να προστατευτεί, καθώς είχε λίγο πυρετό. Ο διεθνής μέσος ακολούθησε πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο.

Την ίδια ώρα, στις τάξεις των «ερυθρόλευκων» υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την κατακόρυφη άνοδο της απόδοσης του Ζαν Μακούν, ο οποίος ψηφίστηκε πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα με τον Πανιώνιο. Την Κυριακή βρήκε το δρόμο προς τα δίκτυα για πρώτη φορά μετά το γκολ που είχε πετύχει στις 5 Νοεμβρίου του 2011 στην αναμέτρηση με τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.