Μοντεαγούδο: «Δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα τα αλλάξουμε»

Ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο μίλησε για την κατάσταση που βρήκε στον Απόλλωνα Σμύρνης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας.
16/09/2018 • 02:31
Ο Μοντεαγούδο.
  • shares
Ο Αλμπέρτο Μοντεαγούδο μίλησε για την κατάσταση που βρήκε στον Απόλλωνα Σμύρνης και εμφανίστηκε αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας. 

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον ΠΑΣ:

«Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι και για 30 λεπτά ήμασταν καλοί. Η ομάδα πρέπει να γίνει πιο επιθετική, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν έπρεπε να χάνουμε 0-1. Στο ποδόσφαιρο, εάν κάνεις δώρα, χάνεις το παιχνίδι. Μετά με την αλλαγή συστήματος προσπαθήσαμε να γίνουμε πιο επιθετικοί, αλλά η ομάδα θέλει δουλειά ακόμη.  Δεν έχουμε καλή φυσική κατάσταση και έκρηξη».

Για το τι πιστεύει ότι πρέπει να αλλάξει για να επιστρέψει στις επιτυχίες: «Πρώτα να μην δεχόμαστε γκολ και να δυναμώσει η άμυνα και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί στο σκοράρισμα. Το πιο σημαντικό είναι να γίνουμε πιο επιθετικοί και να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Δεν είμαστε ομάδα για 5-7, αλλά πρέπει να σκοράρουμε περισσότερο.

Για τον αν η κατάσταση είναι πιο δύσκολη από αυτή που περίμενε:
«Είναι δύσκολα τα πράγματα. Με τους καινούριους παίκτες και τη δουλειά θα προοδεύσουμε. Η ομάδα δεν πάει καλά, φοβάμαι λίγο γιατί δεχόμαστε εύκολα γκολ, αλλά η κατάσταση θα αλλάξει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
12/11/2018 • 08:34

Θράσος κι εγωισμός στο ματς του Μπόχουμ

Η Μπόχουμ και η Ντάρμσταντ ολοκληρώνουν την αγωνιστική στην 2η επαγγελματική κατηγορίας και τα χαρακτηριστικά τους μας οδηγούν σε πρόβλεψη για ένα παραγωγικό παιχνίδι

06/11/2018 • 16:34