«Μπορείτε να βρείτε όσους προκαλούν επεισόδια»

Ο Σταύρος Κοντονής κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακού, ζήτησε από τις ομάδες να απομονώσουν όσους δημιουργούν επεισόδια.

Ο Σταύρος Κοντονής κατά τη διάρκεια της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακού, ζήτησε από τις ομάδες να απομονώσουν όσους δημιουργούν επεισόδια.

«Όλοι σας γνωρίζετε αυτούς που προκαλούν τα επεισόδια, με τα μικρά τους ονόματα, οπότε μπορείτε να τους βρείτε και να τελειώστε με το θέμα της βίας. Το Σάββατο στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί πολύς κόσμος στις εξέδρες και δεν πρέπει να τινάξουν στον αέρα το παιχνίδι οι 100 – 200 που θα θέσουν σε κίνδυνο με τις ενέργειές τους τη ζωή των ποδοσφαιριστών και των υπολοίπων που θα βρίσκονται στο γήπεδο», είπε σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Υφυπουργός Αθλητισμού, προτρέποντας παράλληλα τους εκπροσώπους της Αστυνομίας να προβαίνουν σε συλλήψεις όταν διεξάγονται επεισόδια:

«Οι ομάδες δεν μπορούν μόνες τους να είναι αποτελεσματικές όταν κάτι δεν πάει καλά. Όταν δημιουργούνται επεισόδια, πρέπει να γίνονται και συλλήψεις».

Τέλος, ο Κοντονής ζήτησε καλύτερους ελέγχους και έξω από το γήπεδο, ώστε να μην εισέρχονται σε αυτό άνθρωποι χωρίς εισιτήριο: 

«Είναι αδιανόητο να σπάνε οι οπαδοί τα τουρνικέ και να μπαίνουν στο γήπεδο με το ίδιο εισιτήριο και δύο και τρία άτομα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.