Πρόεδρος Μουσκρόν: " Πουλάει τις μετοχές του ο Πιεμπονγκσαντ "

Με δηλώσεις του σε βέλγικο τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ ανέφερε πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ πρόκειται να πουλήσει το 50% των μετοχών που έχει στο σύλλογο της Βαλλονίας.
13/09/2018 • 18:01
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ
  • shares
Με δηλώσεις του σε βέλγικο τηλεοπτικό σταθμό, ο πρόεδρος της Μουσκρόν, Πατρίκ Ντεκλέρκ ανέφερε πως ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ πρόκειται να πουλήσει το 50% των μετοχών που έχει στο σύλλογο της Βαλλονίας και επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για ...μερική απεμπλοκή του Ταϊλανδού από το βέλγικο κλαμπ. 

"Όταν ο Πιεμπονγκσάντ ήρθε, έκανε κάποιες εξαγγελίες που θα έλεγα ότι ήταν κάπως αδέξιες. Ανακοίνωσε ότι θα πάρει παίκτες, μίλησε για αυξημένα τηλεοπτικά δικαιώματα για ολόκληρο το βελγικό πρωτάθλημα που θα μπορούσαν να έρθουν από την Ασία και αύξηση εσόδων για όλο το βελγικό ποδόσφαιρο και φυσικά πρόσθεσε ότι θα είναι παρών σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας, κάτι που ήταν μάλλον άστοχο, αφού δεν ήρθε ποτέ", είπε αρχικά ο Ντεκλέρκ και πρόσθεσε:.

" Πρέπει να τονίσουμε ότι ήταν αυτός που εγγυήθηκε για την αδειοδότηση αυτής της σεζόν, μιλάμε για 2 εκατομμύρια ευρώ, επομένως δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν έκανε τίποτα. Όταν ήρθε, μας το είχε πει κιόλας, βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις για να πάρει τον Παναθηναϊκό και μας είχε τονίσει μάλιστα ότι η υπόθεση ήταν σε καλό δρόμο.

Τώρα φαίνεται ότι τα πλάνα του αναπροσαρμόζονται και εκτιμώ, μάλλον είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμος να πουλήσει τις μισές μετοχές του, κάτι που σημαίνει το 45% των μετοχών του συλλόγου. Δεν είναι κάτι απαραίτητα κακό για το κλαμπ, αν καταφέρουμε να ενισχυθούμε οικονομικά".
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
17/06/2019 • 08:19

Σύγκρουση "αξιοπρέπειας" στο Σάο Πάολο και επιβίωσης σε Δανία, Σουηδία

Για τα τελικά του Euro U21 η Γερμανία φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη απέναντι στους Δανούς. Πιο αμφίρροπα τα ματς σε Βάασα και Γκέτεμποργκ. Στο Σάο Πάολο η Χιλή είναι, θεωρητικά, το φαβορί όμως οι ατέλειές της ίσως δώσουν κάποιες ευκαιρίες παραπάνω στην Ιαπωνία