Ανακοινώνει Ρόλαντ Ουγκράι ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή μεσοεπιθετικό Ρόλαντ Ουγκράι ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.
0
Αποστόλης Λάμπος
12/09/2018 • 19:26
Ο Ρόλαντ Ουγκράι
  • shares
Ο Ατρόμητος ήρθε σε συμφωνία με τον διεθνή μεσοεπιθετικό Ρόλαντ Ουγκράι ο οποίος θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Μετρά τέσσερις συμμετοχές με την Εθνική Ουγγαρίας και έχει πετύχει ένα γκολ, είναι παίκτης που αγωνίζεται ως δεκάρι κατά κύριο λόγο αλλά μπορεί να πάιξει σε όλες τις θέσεις από τη μέση και μπροστά.

Είναι σε πολύ καλή ηλικία (25 ετών) και πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος από την Νιτοσκγκιόρι με την οποία σε δύο χρόνια είχε σε 51 συμμετοχές 15 γκολ.

Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές κάνει λόγο για διετές συμβόλαιο δείγμα του ότι στον Ατρόμητο έχουν εμπιστοσύνη σε αυτή την επιλογή σε μια θέση όπου ήταν ξεκάθαρο ότι υπήρχε ανάγκη.

Μόνο τα τυπικά μένουν πλέον για την ολοκλήρωση της συμφωνίας, καθώς την Πέμπτη θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα ανακοινωθεί από τον Ατρόμητο.
Γράψτε το σχόλιο σας...

Ολυμπιακός - Ατρόμητος

Κυριακή 31 Μαρτίου, 19:30

Live
23/03/2019 • 07:11

Ποντάρισμα στο "μπλε" και στα γκολ σε Εδιμβούργο, Νταντί, Γουίμπλεντον

Με σοβαρότητα θα πάρουν αυτό που θέλουν απόψε Ιταλία και Ελλάδα. Στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι δεδομένο το προβάδισμα για Τρανμίρ, Φόρφαρ, Κρουσέϊντερς ενώ πιο ανταγωνιστικά και παραγωγικά αναμένονται τα ματς σε Εδιμβούργο, Γουίμπλεντον