Επίσκεψη Ολγας Κεφαλογιάννη στην Τούμπα

Η αρμόδια για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού της Ν.Δ. θα συναντηθεί (Πέμπτη 12/9) με τους ανθρώπους του Α.Σ. ΠΑΟΚ για να ενημερωθεί για το πρότζεκτ της κατασκευής νέου γηπέδου.
Γιάννης Πάγκος
12/09/2018 • 15:38
Η Ολγα Κεφαλογιάννη
  • shares
Ανακοίνωση για την επίσκεψη της Ολγας Κεφαλογιάννη στο γήπεδο της Τούμπας έβγαλε (12/9) ο Α.Σ. ΠΑΟΚ. Η αρμόδια για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού της Ν.Δ. θα πάει (Πέμπτη, 13/9) στα γραφεία του ΑΣ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για να ενημερωθεί από τους ανθρώπους του ΑΣ για το πρότζεκτ της κατασκευής νέου γηπέδου.
Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση του ΑΣ ΠΑΟΚ αναφέρει:
«Ο Eρασιτέχνης ΠΑΟΚ, ενημερώνει ότι αύριο Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:30, θα επισκεφτεί τα γραφεία του Σωματείου μας (ΘΥΡΑ 7 Γηπ. Τούμπας) η πρώην Υπουργός κα. Όλγα Κεφαλογιάννη, αρμόδια για θέματα πολιτισμού και αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, η οποία θα ενημερωθεί από τον Πρόεδρο και τους υπευθύνους για το θέμα της κατασκευής του νέου γηπέδου της Τούμπας».
Γράψτε το σχόλιο σας...
23/09/2018 • 08:08

Μεγάλα ματς που υπόσχονται θέαμα σε Ολλανδία, Γαλλία και Αυστρία

Το κίνητρο της Ρόζενμποργκ, οι ισορροπίες στα ντέρμπι της Αυστρίας, της Γαλλίας και της Ολλανδίας όπως και οι ικανότητες των αουτσάϊντερ κόντρα στην Νάπολι και την Άρσεναλ μας δίνουν ιδέες στο σημερινό κουπόνι

19/09/2018 • 10:52