Πήρε άδεια το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης»

Το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» πήρε άδεια από την Περιφέρεια Κρήτης και θα μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος.
12/09/2018 • 13:16
Ο κόσμος του ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ
  • shares
Το γήπεδο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» πήρε άδεια από την Περιφέρεια Κρήτης και θα μπορέσει να φιλοξενήσει αγώνες του εφετινού πρωταθλήματος. Έτσι, η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον ΠΑΟΚ το ερχόμενο Σάββατο, θα διεξαχθεί κανονικά στη φυσική έδρα της κρητικής ομάδας. 

Η σχετική ανακοίνωση: «Μετά από αλλεπάλληλες συσκέψεις με την διοίκηση του ΟΦΗ, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και όλων των εμπλεκόμενων ελεγκτικών υπηρεσιών ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης υπέγραψε την απόφαση καταλληλότητας-άδεια λειτουργίας της αθλητικής εγκατάστασης (υπαγομένης στην κατηγορία Γ2) του γηπέδου ποδοσφαίρου «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» ιδιοκτησίας του ερασιτέχνη Ο.Φ.Η. στα Καμίνια. 

Η άδεια λειτουργίας ισχύει για δύο έτη από 11/9/2018 έως 10/9/2020, εφόσον πριν την λήξη του πρώτου έτους κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση του ιδιοκτήτη ότι δεν έχει ανέλθει σε ανώτερη κατηγορία η ομάδα που αγωνίζεται στην συγκεκριμένη έδρα και δεν έχει γίνει καμία αλλαγή στην εγκατάσταση. 

Η αθλητική εγκατάσταση θα χρησιμοποιείται για αγώνες ποδοσφαίρου ανεξάρτητα από την κατηγορία αγώνων».  

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/03/2019 • 07:26