Εύκολα το Ανόβερο

Κοντά στην πρώτη 6άδα της Μπουντεσλίγκα έμεινε το Ανόβερο με το άνετο 4-2 επί της Στουτγάρδης στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος.

Κοντά στην πρώτη 6άδα της Μπουντεσλίγκα έμεινε το Ανόβερο με το άνετο 4-2 επί της Στουτγάρδης στο ματς που έκλεισε το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής του γερμανικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Μίρκο Σλόμκα πέτυχε τέσσερα γκολ και στη συνέχεια κατέβασε ταχύτητα, παραμένοντας αήττητη από τις 19 Νοεμβρίου.
 
Ο Χαγκουί στο 25′ και ο Ντιούφ στο 32′ σημείωσαν δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο, για να ακολουθήσουν άλλα τόσα στην επανάληψη από τους Πάντερ (46′) και Στιντλ (73′). Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν στο τελικό 4-2 με τα τέρματα των Χάρνικ (75′) και Οκαζάκι (79′).
 
ΑΝΟΒΕΡΟ: Τσίλερ, Χαγκουί, Πάντερ (67′ Σουλτς), Έγκιμαν, Σέρχιο Πίντο, Τσαχέντ, Στιντλ, Σμίντεμπαχ, Σλάουντραφ (74′ Ράους), Για Κονάν, Ντιούφ (77′ Στόπελκαμπ)
 
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ουλράιχ, Μπουλαρούζ, Ροντρίγκες, Κβιστ, Νίντερμαϊερ, Σακάι, Γκέντνερ (46′ Κακάου), Χάιναλ (76′ Κουζμάνοβιτς), Ιμπίσεβιτς, Χάρνικ, Οκαζάκι


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.