Θέλει μείωση από την Τορίνο η ΑΕΚ

Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την Τορίνο, προκειμένου να μειωθεί τόσο η ρήτρα απόκτησης του Λούκας Μπογέ, όσο και το ενοίκιο που καταβάλει η Ένωση την εφετινή σεζόν.
12/09/2018 • 10:40
Ο Λούκας Μπογέ
  • shares
Η διοίκηση της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την Τορίνο, προκειμένου να μειωθεί τόσο η ρήτρα απόκτησης του Λούκας Μπογέ, όσο και το ενοίκιο που καταβάλει η Ένωση την εφετινή σεζόν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» θα στηριχθούν στο πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, προκειμένου να καταφέρουν να μειώσουν τα χρήματα που απαιτεί η ιταλική ομάδα. 

Ο Μπογέ ταλαιπωρείται από σύνδρομο κοιλιακών και ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα αποθεραπείας, προκειμένου να αποφύγει το χειρουργείο. Η επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ υπολογίζεται στις αρχές Οκτωβρίου. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51