Τα πλάνα του Κόντη για τα Ιωάννινα

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή στους Ζωσιμάδες στην ακροτελεύτια αγωνιστική υποχρέωση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον Ολυμπιακό την Κυριακή στους Ζωσιμάδες στην ακροτελεύτια αγωνιστική υποχρέωση των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι έχουν μείνει μακριά από την υπόθεση «κατάκτηση της 5ης θέσης» και φιλοδοξούν να κλείσουν τη σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα. Εντός έδρας έχουν απολογισμό τρεις νίκες, εννέα ισοπαλίες και δύο ήττες.

Οι «ερυθρόλευκοι» κλείδωσαν την 3η θέση που οδηγεί στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ με τη νίκη τους επί του Παναιτωλικού στην προηγούμενη αγωνιστική. Μακριά από το Καραϊσκάκη έχουν πετύχει επτά νίκες, έφεραν τέσσερις ισοπαλίες και γνώρισαν τρεις ήττες.

Εκτός πλάνων του Χρήστου Κόντη βρίσκεται ο τραυματίας Λεονάρντο Κούτρης που υποβλήθηκε σε επέμβαση στον ώμο και αναμένεται να είναι σε θέση να ακολουθήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στα τέλη Ιουνίου. Δεν υπολογίζει ακόμη τον τιμωρημένο Αλεξί Ρομαό. Εκτός αποστολής έχουν μείνει και οι Προτό, Μάριν, Ζιλέ, Ελαμπντελαουί, Πάρντο, Ιβουσιτς και Σκαφίδας.

Οι Χουτεσιώτης, Ιγκόρ Σίλβα, Ενγκελς, Νικολάου, Χατζισαφί, Ταχτσίδης, Ανδρούτσος, Φορτούνης, Βρουσάι, Βέργος και Ανασαριφάρντ συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα των «Πειραιωτών». Στα Ιωάννινα έχουν ταξιδέψει και οι Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Μαρτίνς, όπως και οι νεαροί Γιάννης Αγγελόπουλος, Στάθης Λάμπρου, Γιάννης Βάρκας, Γιώργος Ξενιτίδης, Θάνος Κωστανάσιος,

Ο τραυματίας Σολτάνι και ο τιμωρημένος Λίλα είναι τα προβλήματα του Γιάννη Πετράκη. Ο αγώνα του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί την Κυριακή στους «Ζωσιμάδες». Θα αρχίσει στις επτά το βράδυ και θα μεταδοθεί από τοnovasports3HD.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.