Αυτοψία στη νέα Τούμπα (pics και video)

Τα κανάλια Novasports κατέγραψαν τις εργασίες που γίνονται-Εφυγαν κάγκελα για να μπούνε πλέξιγκλας, οι πάγκοι μπαίνουν μέσα στο έδαφος-Ετοιμο το γήπεδο για το παιχνίδι με την Τσέλσι
Γιάννης Πάγκος
11/09/2018 • 17:27
Εργασίες στην Τούμπα
  • shares
Με εντατικό ρυθμό συνεχίζονται οι εργασίες στην Τούμπα. Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ, στο ματς με την Τσέλσι (20/9) δηλαδή -στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League- η εικόνα του γηπέδου, σε συγκεκριμένα σημεία, θα είναι -κατά πολύ- διαφορετική.Τα κανάλια Novasports βρέθηκαν στην Τούμπα και με εικόνες και βίντεο σας παρουσιάζουν τα κυριότερα σημεία στα οποία αλλάζει εικόνα το γήπεδο. Μια από τις σημαντικές αλλαγές είναι ότι έχουν ήδη φύγει τα κάγκελα μπροστά στις θύρες 1, 2, 3 (οι θύρες που είναι πίσω από τους πάγκους) και στη θέση τους μπαίνει ο σκελετός για να τοποθετηθούν πλέξιγκλας. Επίσης για να βελτιωθεί η ορατότητα των θεατών που βρίσκονται στις κερκίδες πίσω από τους πάγκους, έχει ήδη σκαφτεί το μέρος και οι πάγκοι θα μπούνε αρκετά μέσα στο έδαφος.Οι παλιοί πάγκοι δεν θα υπάρχουν ούτε φυσικά στους γηπεδούχους, ούτε στους φιλοξενούμενους. Εχουν σκαφτεί και τα δύο σημεία.Επίσης έχει ήδη μετακινηθεί το κάγκελο που χωρίζει τη Θ2 με τη Θ8, την κερκίδα δηλαδή που στα ευρωπαϊκά παιχνίδια παραχωρείται στους φίλους των φιλοξενούμενων. Το νέο διαχωριστικό κάγκελο έχει πάει προς τα μέσα, προς τη μεριά της Θ8, μειώνοντας τη χωρητικότητά της. Κι αυτό γιατί: με αυτόν τον τρόπο, ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να διατηρεί χώρο για τους φιλοξενούμενους αλλά αυξάνει τη δική του διαθεσιμότητα σε εισιτήρια στη διπλανή θύρα. Σε προηγούμενα ματς π.χ. ο ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος να διαθέτει ολόκληρη τη θύρα ακόμη κι αν έρχονταν μικρός αριθμός φιλοξενούμενων. Ακόμη, θα μπούνε νέα κομμάτια χορτοτάπητα δίπλα στους πάγκους αλλά και και στο σημείο όπου κάνουν προθέρμανση οι αναπληρωματικοί , την ώρα του αγώνα, περιμένοντας μήπως χρειαστεί να μπούνε ως αλλαγή στο παιχνίδι. 
Επίσης, δημιουργούνται νέες θέσεις στους V.I.P. και γενικώς γίνονται βελτιωτικές εργασίες και σε διάφορα άλλα σημεία του γηπέδου. 

Δείτε και το σχετικό βίντεο από τις εργασίες στο γήπεδο της Τούμπας αλλά και τι είπε, σχετικώς, στα κανάλια Novasports, ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος.

loading the player....Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Άρης

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, 19:30

Live
loading the player...
23/02/2019 • 07:20

Δοκιμασίες για θεωρητικά φαβορί σε Τορίνο, Γλασκόβη και Νόριτς

Η Ρόμα. η Γκλάντμπαχ η Λιντς και η Νόριτς φαντάζουν ως τα μεγάλα φαβορί σήμερα σε αναμετρήσεις όπου οι αντίπαλοί τους κάθε άλλο παρά το ρόλο του κομπάρσου θέλουν να παίξουν! Στην διαχερίση της κούρασης πιθανόν να έχουμε ανατροπές δεδομένων σε Τορίνο, Γλασκόβη