Θετικός για Παιανία ο Πιεμπονγκσάντ

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στην Παιανία, όμως το συγκεκριμένο θέμα θα μελετηθεί όταν αναλάβει τα ηνία της ομάδας.
11/09/2018 • 10:24
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ
  • shares
Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής του Παναθηναϊκού στην Παιανία, όμως το συγκεκριμένο θέμα θα μελετηθεί όταν αναλάβει τα ηνία της ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ταϊλανδός επενδυτής έχει ενημερωθεί σχετικά με το αίτημα του Νίκου Νταμπίζα για την επιστροφή της ομάδας στο συγκεκριμένο προπονητικό κέντρο, όμως θέλει πρώτα να ολοκληρωθεί η συμφωνία με την πλευρά Αλαφούζου, πριν εξεταστεί διεξοδικά. 

Τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως όταν αναλάβει ο Πιεμπονγκσάντ τα ηνία των «πράσινων» αναμένεται να εξεταστεί το ενδεχόμενο ενοικίασης των εγκαταστάσεων της Παιανίας ή ακόμα και αυτό της αγοράς τους, αν κριθεί πως η τιμή που ζητάει ο Γιώργος Βαρδινογιάννης είναι λογική. Στόχος των «πράσινων» είναι να επιστρέψει η πρώτη ομάδα στην Παιανία και να μείνουν στο Κορωπί τα τμήματα υποδομής. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
22/09/2018 • 08:08

19/09/2018 • 10:52