Κέρκυρα- Δόξα Δράμας: Η συνέντευξη Τύπου (vid)

Δείτε τί δήλωσαν Χάβι Γκράθια και Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Κέρκυρα - Δόξα Δράμας...

Δείτε τί δήλωσαν Χάβι Γκράθια και Μάκης Κατσαβάκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης Κέρκυρα – Δόξα Δράμας…

Αρχικά ο Γκράθια μίλησε για το ντεμπούτο του Ζιάμπαρη: «Το ντεμπούτο του Ζιάμπαρη με γέμισε μεγάλη χαρά. Ο προπονητής είναι αυτός που φτιάχνει την ενδεκάδα, αλλά πολλές φορές δεν του αρέσει, που αφήνει κάποιους παίκτες εκτός».

Για την προσπάθεια που κάνει η Κέρκυρα για την παραμονή στην κατηγορία: «Πολλοί μας είχαν καταδικάσει μετά την ήττα από τα Γιάννενα. Είναι πολύ δύσκολο να επιστρέφεις από μια τέτοια εις βάρος σου κατάσταση. Όμως, η δουλειά που κάνουμε και η προσήλωση στο στόχο, μας βοήθησαν να επιστρέψουμε και ελπίζω πως στο τέλος θα τα καταφέρουμε να παραμείνουμε».

Για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης (22/2) με τον Αστέρα Τρίπολης: «Μας ενδιαφέρει πολύ ο θεσμός, καθώς αν προκριθούμε θα φτάσουμε στα ημιτελικά. Μπορεί να είναι ένας δύσκολος αγώνας κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα, όμως θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Δεν μπορώ να δεχτώ πως θα είμαστε αδιάφοροι σε ένα τέτοιο παιχνίδι».

Από την μεριά του ο Κατσαβάκης τόνισε: «Ξεκινήσαμε νωθρά το παιχνίδι. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε την απόδοσή μας, ισορροπήσαμε το παιχνίδι, όμως η άμυνά μας συνέχισε να κάνει… δώρα. Κάναμε υπερπροσπάθεια και μάλιστα με 5 απουσίες» και συνέχισε: «Θα θέλαμε πιο νωρίς τη διακοπή του πρωταθλήματος. Η Κέρκυρα έχει καταπληκτικό ρόστερ, παλέψαμε, όμως αν δεν είχαμε το δοκάρι θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω. Θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια για την παραμονή μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.