Αυξάνεται το ενδιαφέρον για τον Λιβάγια

Ο Μάρκο Λιβάγια φέρεται να έχει συμπεριληφθεί σε αρκετές μετεγγραφικές λίστες, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ήδη οι μάνατζερ του, ετοιμάζονται να τον προτείνουν σε ευρωπαϊκές ομάδες.
11/09/2018 • 08:48
Ο Μάρκο Λιβάγια
  • shares
Ο Μάρκο Λιβάγια φέρεται να έχει συμπεριληφθεί σε αρκετές μετεγγραφικές λίστες, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και ήδη οι μάνατζερ του, ετοιμάζονται να τον προτείνουν σε ευρωπαϊκές ομάδες. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι Παστορέλο και Καβαλιέρε φέρονται έτοιμοι να ξεκινήσουν επαφές με διάφορες ομάδες, προκειμένου να βρουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του Κροάτη επιθετικού. Παράλληλα, τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Λούκα Μπεσκαρίνι, έχει ξεκινήσει επαφές με διάφορες αγγλικές ομάδες, προκειμένου να βρει κάποια καλή πρόταση για τον ποδοσφαιριστή, προκειμένου να αποχωρήσει ακόμα και τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της φέρεται να έχει ξεκαθαρίσει στους εκπροσώπους του παίκτη, πως θα τον παραχωρήσει μόνο αν ικανοποιηθεί οικονομικά και αυτό σημαίνει πως περιμένει πρόταση πάνω από δέκα εκατομμύρια ευρώ. Οι εκπρόσωποι του παίκτη θεωρούν πως μετά την επιστροφή του στην εθνική Κροατίας είναι μια καλή ευκαιρία να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Πάντως, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια πρόταση για τον Κροάτη ποδοσφαιριστή. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52