Αναμονή για Παιανία

Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιώργος Δώνης έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψει η ομάδα του Παναθηναϊκού στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, ωστόσο για την ώρα το θέμα έχει "παγώσει
0
Νίκος Τζουάννης
11/09/2018 • 02:20
Αναμονή για Παιανία
  • shares
Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας, όσο και ο Γιώργος Δώνης έχουν εκφράσει την επιθυμία τους να επιστρέψει η ομάδα του Παναθηναϊκού στις προπονητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, ωστόσο για την ώρα το θέμα έχει "παγώσει". 

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού έχει μεταφέρει τόσο στον Γιάννη Αλαφούζο, όσο και στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσαντ τις σκέψεις του για την Παιανία και τα οφέλη που θα έχει το Τριφύλλι από μια πιθανή "μετακόμιση". Ωστόσο για την ώρα δεν θα παρθεί καμία απόφαση, καθώς όλοι περιμένουν την οριστική εξέλιξη στο θέμα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος. 

Αν τελικά γίνει η αλλαγή, τότε οι αποφάσεις θα παρθούν από το fund της Pan Asia, ενώ ο Πιεμπονγκσαντ είναι θετικός στο ενδεχόμενο ενοικίασης του προπονητικού κέντρου της Παιανίας.
Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
18/11/2018 • 08:08

Το κίνητρο φέρνει γκολ και θέαμα σε Γουέμπλεϊ, ΟΑΚΑ

Η Αγγλία αντιμετωπίζει την Κροατία και ο νικητής θα πάρει την πρώτη θέση στον όμιλο και η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν. Με το κίνητρό της η εθνική Ελλάδος μπορεί να πάρει αυτό που θέλει κόντρα στην Εσθονία

14/11/2018 • 10:51