Πάει ECA ο Ατρόμητος

Η Κάτια Κοξένογλου θα εκπροσωπήσει τους Περιστεριώτες στη Γ.Σ της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων.
10/09/2018 • 22:17
Η Κάτια Κοξένογλου
  • shares
Στο Σπλιτ θα βρεθεί τις επόμενες μέρες η Κάτια Κοξένογλου, προκειμένου να εκπροσωπήσει τον Ατρόμητο στην 21η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων. Η ECA, όπως είναι τα αρχικά της, αποτελεί το βασικό όργανο αποφάσεων μεταξύ των 232 κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, οι οποίες την απαρτίζουν.

Στην ανακοίνωση της ομάδας του Περιστερίου σημειώνεται:

Στο Σπλίτ της Κροατίας θα βρεθεί η Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος κ. Κάτια Κοξένογλου για να λάβει μέρος στη Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association).

Πρόκειται για την 21η Γενική Συνέλευση της ECA, η οποία αποτελεί το βασικό όργανο αποφάσεων μεταξύ των 232 κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων που την απαρτίζουν.

Στη Γενική Συνέλευση θα συμμετέχουν όλα τα μέλη της Ομοσπονδίας με ενημερώσεις σχετικά με τις αποφάσεις και τη δραστηριότητα της ECA το προηγούμενο διάστημα και διοργάνωση εξειδικευμένων παρουσιάσεων και θεματικών ενοτήτων.

Η παρουσία του Ατρομήτου για μια ακόμα φορά στη Γενική Συνέλευση της ECA αποτελεί θεμελιώδη στόχο της ομάδας που από την ενεργή είσοδο της το 2013 έχει ανέβει επίπεδο και συμμετέχει μέσω της κ. Κοξένογλου στις εργασίες μαζί με τα εξέχοντα στελέχη μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων.
Γράψτε το σχόλιο σας...
21/08/2019 • 07:36

Με έμφαση στη λεπτομέρεια τα ματς σε Φάληρο, Ζάγκρεμπ, Λιντς και Κόλντινγκ

Δύσκολο το έργο του Ολυμπιακού με αντίπαλο την Κράσνονταρ,πιο παραγωγικό περιμένουμε το ματς στο Ζάγκρεμπ και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τον Ερυθρό Αστέρα. Γουέστ Μπρομ και η Λιντς έχουν προβάδισμα κόντρα σε αντιπάλους ικανούς στο σκοράρισμα