Ανεβάζει στροφές ο Μπογιέ

Ο Αργεντινός μέσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και αύξησε τις πιθανότητες αποφυγής του χειρουργείου. Διαβάστε ποιοι έλειπαν από την προπόνηση της ΑΕΚ.
10/09/2018 • 20:11
Ο Λούκας Μπογέ στην προπόνηση της ΑΕΚ
  • shares
Για μια ακόμα μέρα ο Λούκας Μπογέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, αποδεικνύοντας ότι αργά μεν, αλλά σταθερά, ανεβάζει στροφές με στόχο να αποφύγει το χειρουργείο στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ο 22χρονος Αργεντινός μέσος κρατάει ακόμα πάντως χαμηλούς τόνους και αυτό που επιθυμεί, πάντα σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο, είναι να συνεχίσει τη δουλειά δίχως να ρισκάρει το παραμικρό λόγω της επιστροφής του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χρήστος Αλμπάνης, ενώ απόντες και από τη σημερινή προπόνηση ήταν οι διεθνείς με την εθνική Ελλάδας Ανδρών (Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Οικονόμου) και οι Λιβάια, Χουλτ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές Κροατίας και Σουηδίας αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
20/11/2018 • 08:08

Ξεκαθάρισμα με γκολ στο κύπελλο Αγγλίας (video)

Σε αυτή τη φάση οι επαναληπτικοί αγώνες του κύπελλου Αγγλίας κρίνονται ως πιο παραγωγικοί. Ιδανικές συνθήκες για πολλά γκολ υπάρχουν στα ματς του Λιγκ Καπ Βόρειας Ιρλανδίας και στο Νταντί.

20/11/2018 • 14:40