Ανεβάζει στροφές ο Μπογιέ

Ο Αργεντινός μέσος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και αύξησε τις πιθανότητες αποφυγής του χειρουργείου. Διαβάστε ποιοι έλειπαν από την προπόνηση της ΑΕΚ.
10/09/2018 • 20:11
Ο Λούκας Μπογέ στην προπόνηση της ΑΕΚ
  • shares
Για μια ακόμα μέρα ο Λούκας Μπογέ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, αποδεικνύοντας ότι αργά μεν, αλλά σταθερά, ανεβάζει στροφές με στόχο να αποφύγει το χειρουργείο στους κοιλιακούς προσαγωγούς. Ο 22χρονος Αργεντινός μέσος κρατάει ακόμα πάντως χαμηλούς τόνους και αυτό που επιθυμεί, πάντα σε συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο, είναι να συνεχίσει τη δουλειά δίχως να ρισκάρει το παραμικρό λόγω της επιστροφής του.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Χρήστος Αλμπάνης, ενώ απόντες και από τη σημερινή προπόνηση ήταν οι διεθνείς με την εθνική Ελλάδας Ανδρών (Μπάρκας, Μπακάκης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Οικονόμου) και οι Λιβάια, Χουλτ που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές Κροατίας και Σουηδίας αντίστοιχα.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΑΕΚ - Παναιτωλικός

Κυριακή 31 Μαρτίου, 17:15

Live
25/03/2019 • 07:11

Προκλήσεις διαφορετικής οπτικής για τα "μεγαθήρια"!

Γαλλία, Αγγλία και Πορτογαλία, παίζουν απόψε κόντρα σε αντιπάλους με διαφορετικά χαρακτηριστικά αλλά και διάθεση να ψάξουν το κάτι παραπάνω. Σε κάθε περίπτωση ας έχουμε κατά νου την καλή κατάσταση των Σέρβων.