Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο ΑΕΚ KIDS CLUB

Την έναρξη εγγραφών στο ΑΕΚ KIDS CLUB ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ομιλία του Μανώλη Σφακιανάκη.
10/09/2018 • 16:40
ΑΕΚ KIDS CLUB
  • shares
Την έναρξη εγγραφών στο ΑΕΚ KIDS CLUB ανακοίνωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ με ομιλία του Μανώλη Σφακιανάκη.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στο AEK KIDS CLUB για τη νέα σεζόν 2018-2019. Η διαδικασία της εγγραφής παραμένει η ίδια, όπως και πέρυσι, δηλαδή πραγματοποιείται μόνο μέσω του site μας στο www.aekfc.gr. 

Υπενθυμίζουμε στους γονείς πως τα παιδιά που είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας της τρέχουσας περιόδου, δικαιούνται δωρεάν εγγραφή στο AEK KIDS CLUB. Κατά την εγγραφή τα παιδιά θα λάβουν το Welcome Pack με δώρα της ομάδας. 

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους γονείς πως τα προνόμια της συμμετοχής των παιδιών σας θα σας ανακοινώνονται σχεδόν σε μηνιαία βάση, ενώ η φιλοδοξία μας ως προς το απόλυτα επιτυχημένο εγχείρημα του AEK KIDS CLUB είναι εκτός από την αύξηση των πολλαπλών δράσεων, ο εφετινός του χαρακτήρας να μην είναι μόνο ψυχαγωγικός αλλά τόσο κοινωνικός όσο και επιμορφωτικός.

Αυτός είναι και ο λόγος που η πρώτη εφετινή δράση του AEK KIDS CLUB θα είναι η πολύ σημαντική ομιλία σε γονείς και παιδιά από τον κ. Εμμανουήλ Σφακιανάκη σχετικά με τα προβλήματα και τους κινδύνους της αλόγιστης χρήσης του διαδικτύου. 

Ο Αντιστράτηγος ε.α., Εμμανουήλ Σφακιανάκης, ειδικός ερευνητής - αναλυτής Ηλεκτρονικών Εγκλημάτων, εκτός από τις παρουσιάσεις που έχει κάνει σε διεθνείς οργανισμούς, είναι ο ιδρυτής του CSI Institute (Διεθνές Ινστιτούτο για την Κυβερνοασφάλεια), που προάγει εκπαιδευτικούς και κοινωφελείς σκοπούς και -μεταξύ άλλων- την πρόληψη και την αντιμετώπιση θεμάτων ασφαλείας στο διαδίκτυο.

Η ιδιαίτερα επιμορφωτική ομιλία του κ. Μανώλη Σφακιανάκη στα μέλη του AEK KIDS CLUB και στους γονείς τους θα διεξαχθεί στις 8 Οκτωβρίου και οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Σε μια εποχή που η ανθρωπότητα αντιμετωπίζει πολλά κοινωνικά προβλήματα θεωρούμε ότι οι μεγάλες ομάδες της χώρας οφείλουν εμπράκτως να αποδεικνύουν ότι είναι πρωτεργάτες και υποστηρικτές στην προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει η κοινωνία για να μεταδώσει αξίες στους νέους ανθρώπους, να τους προστατεύσει από καθημερινούς κινδύνους και να τους βοηθήσει  στο μέτρο που μπορεί με το να επικοινωνεί κάθε πρόβλημα».
Γράψτε το σχόλιο σας...
17/07/2019 • 07:03

Πρόκριση μέσω γκολ και λεπτομερειών σε Βουλγαρία, Σουηδία και Μαυροβούνιο (video)

Θεαματικά παιχνίδια περιμένουμε σε Βουλγαρία.Μαυροβούνιο και Στοκχόλμη όπου τα σκορ της περασμένης εβδομάδας αφήνουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα πρόκρισης. Τα γκολ των αουτσάϊντερ δίνουν καλές τιμές σε αναμετρήσεις του Σκωτσέζικου Λιγκ Καπ