Αρης: Ηρθε το μηχάνημα για τον χλοοτάπητα

Μέρα-νύχτα οι εργασίες για την τοποθέτηση του υβριδικού χλοοτάπητα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" για να δέσει με το φυσικό χόρτο-Ετοιμο ως την Πέμπτη
Γιάννης Πάγκος
10/09/2018 • 14:21
"Κλεάνθης Βικελίδης": Μηχάνημα για το χόρτο
  • shares
Στην τελική ευθεία μπαίνει στο "Κλεάνθης Βικελίδης", η ανακατασκευή του χόρτου ώστε να είναι όλα έτοιμα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του Αρη στη σεζόν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό (17/9) το οποίο -όπως ανακοίνωσε και ο Αρης- θα γίνει στη φυσική του έδρα. 
Σήμερα (10/9) έφτασε στο γήπεδο το μηχάνημα (φωτό) που θα ολοκληρώσει τις εργασίες. Το μηχάνημα ήρθε από την Ολλανδία ενώ η εταιρεία που ασχολείται λέγεται “Sis Grass” και είναι αγγλική. Με το μηχάνημα θα τοποθετηθεί  ο υβριδικός χλοοτάπητας.Οι εργασίες τοποθέτησης αρχίζουν άμεσα. Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που δόθηκαν από τους ανθρώπους του Αρη, θα μπουν χιλιάδες συνθετικές ίνες σε όλο το γήπεδο, σε βάθος 18 εκατοστών και θα δέσουν με την άμμο και το φυσικό χόρτο. 
Θα ειναι έτοιμο την Πέμπτη και για να προλάβουν όλα να είναι εντός ορίων, οι εργασίες θα γίνονται και στη διάρκεια της ημέρας αλλά και της νύχτας. 
Γράψτε το σχόλιο σας...

Λεβαδειακός - Άρης

Κυριακή 27 Ιανουαρίου, 15:00

Live
22/01/2019 • 07:11