Θα τα πουν με τον «Καπετάνιο» για την Παιανία

Οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος αναμένεται να έχουν συνάντηση τις προσεχείς ημέρες με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής στην Παιανία.
10/09/2018 • 11:36
Οι Σαραβάκος και Νταμπίζας
  • shares
Οι Νίκος Νταμπίζας και Δημήτρης Σαραβάκος αναμένεται να έχουν συνάντηση τις προσεχείς ημέρες με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη, για να εξεταστεί το ενδεχόμενο επιστροφής στην Παιανία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, επί τάπητος θα τεθεί το κόστος της ενοικίασης των εγκαταστάσεων από την πλευρά των «πράσινων», ώστε να επιστρέψει η πρώτη ομάδα και να χρησιμοποιήσει και τους ξενώνες. 

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» θέλει η αποστολή να μένει στους ξενώνες της Παιανίας, πριν τους αγώνες εντός Λεκανοπεδίου. Η πλευρά του «Καπετάνιου» φέρεται θετική στο ενδεχόμενο ενοικίασης των εγκαταστάσεων στους «πράσινους», αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά. Για το θέμα φέρεται να είναι ενημερωμένη και η πλευρά του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. 

Γράψτε το σχόλιο σας...
26/09/2018 • 08:16

Γκολ, θέαμα και πιθανά απρόοπτα στα πρωταθλήματα Γαλλίας, Ιταλίας

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα πρωταθλήματα της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας και της Γερμανίας και το Λιγκ καπ Αγγλίας μας δίνουν λύσεις με βάση την δυναμική των ομάδων, το βάθος στο ρόστερ τους και βέβαια την ανάγκη να ψάξουν το κάτι παραπάνω

26/09/2018 • 09:32