Γκαγκάτσης: «Γκρεμίζεται η Τούμπα το καλοκαίρι»

Ο Μάκης Γκαγκάτσης αποκάλυψε πως η Τούμπα θα γκρεμιστεί στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ.
10/09/2018 • 11:02
Ο Μάκης Γκαγκάτσης
  • shares
Ο Μάκης Γκαγκάτσης αποκάλυψε πως η Τούμπα θα γκρεμιστεί στο τέλος της σεζόν, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ. Ο αντιπρόεδρος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ συμπλήρωσε πως υπάρχουν ακόμα συζητήσεις και πως δεν έχουν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. 

Το «παρών» από την πλευρά του ΠΑΟΚ έδωσαν οι Γκαγκάτσης, Γεροντίδης, Μαυρομάτης, Δημογιάννης και Παπαδόπουλος. Από την πλευρά της Πολιτείας το «παρών» έδωσαν εκτός του Καμμένου, οι Κόλια, Νοτοπούλου και ο Στρατηγός Κονδύλης. Οι δυο πλευρές συμφώνησαν στην παραχώρηση 20 στρεμμάτων, μέσω νομοθετικής ρύθμισης, την οποία θα ετοιμάσουν τα νομικά επιτελεία των εμπλεκομένων φορέων. 

Χαρακτηριστικά, ο Γκαγκάτσης τόνισε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Υπουργό Άμυνας, Πάνο Καμμένο: «Στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου θα αρχίσει το γκρέμισμα αυτού του γηπέδου, για να ξεκινήσει μετά η ανέγερση του νέου. Όλα είναι υπό συζήτηση, αλλά το πιο πιθανόν είναι να γκρεμιστεί το γήπεδο και να φτιαχτεί από την αρχή το καινούριο».

Ο Καμμένος από την πλευρά του υπογράμμισε: «Όπως ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, είναι επιθυμία της κυβέρνησης να βοηθήσουμε στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει η Θεσσαλονίκη και ο ΠΑΟΚ για να αποκτήσει ένα μεγάλο και σύγχρονο γήπεδο το οποίο θα μπορεί να φιλοξενεί διεθνείς αγώνες και να αποτελεί ένα στολίδι της πόλης. Όπως και άλλες ΠΑΕ σε άλλες περιοχές της Ελλάδας απέκτησαν τα δικά τους γήπεδα, έτσι και η Θεσσαλονίκη θα αποκτήσει το δικό της στολίδι».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία, έναν χώρο περί 21 στρέμματα να βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, όπως επίσης και μικρές περιοχές γύρω από το γήπεδο για τις οποίες είχαμε ξεκινήσει ένα διάλογο με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την παραχώρηση τους. Είναι επάνω οι νομικοί μας και οι νομικοί σύμβουλοι και σήμερα θα έχουμε τελειώσει την τροπολογία. Ελπίζω να την καταθέσουμε στο πρώτο νομοσχέδιο που υπάρχει για την στρατιωτική δικαιοσύνη μέσα στις επόμενες ημέρες. Από τη μεριά του Υπουργείου Άμυνας, η τροπολογία θα ψηφιστεί μέσα στις επόμενες ημέρες».
Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΟΚ - Ξάνθη

Σάββατο 24 Νοεμβρίου, 19:30

Live
loading the player...
13/11/2018 • 08:09

Με όρεξη για θέαμα το ματς στο Μπλάκπουλ (video)

Στα σημερινά ματς του Αγγλικού Λιγκ Τρόφι περιμένουμε αρκετές εκπλήξεις, μικρού ή μεγάλου μεγέθους. Πιο αμφίρροπες κι αναμενόμενα παραγωγικές οι αναμετρήσεις ομάδων της ίδιας κατηγορίας

06/11/2018 • 16:34