Θα μπει νωρίτερα ο Αθανασιάδης

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει τον Στέφανο Αθανασιάδη να μπει άμεσα στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.
10/09/2018 • 09:51
Ο Στέφανος Αθανασιάδης
  • shares
Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει τον Στέφανο Αθανασιάδη να μπει άμεσα στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Παράλληλα, η διοίκηση διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο Αθανασιάδης φέρονταν σύμφωνα με δημοσιεύματα να ακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες ειδικό πρόγραμμα, ώστε να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Ο Έλληνας τεχνικός από την πλευρά του θέλει να έχει άμεσα στη διάθεσή του τον Έλληνα επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας...
24/09/2018 • 08:08

Το γόητρο δίνει ρυθμό απόψε στο Γκέτεμποργκ

H Χάκεν και η Γκέτεμποργκ δεν διεκδικούν κάτι έτσι όπως απέχουν από τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τους όμως από μόνο του το τοπικό ντέρμπι διαθέτει τα στοιχεία για την προοπτική μιας θεαματικής εικόνας.

19/09/2018 • 10:52