Θα μπει νωρίτερα ο Αθανασιάδης

Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει τον Στέφανο Αθανασιάδη να μπει άμεσα στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.
10/09/2018 • 09:51
Ο Στέφανος Αθανασιάδης
  • shares
Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Γιάννινα περιμένει τον Στέφανο Αθανασιάδη να μπει άμεσα στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ομάδας και δεν αποκλείεται να βρεθεί στην αποστολή για τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος. Παράλληλα, η διοίκηση διαψεύδει τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον παίκτη να μπαίνει σε αγωνιστικούς ρυθμούς τον προσεχή Οκτώβριο.

Ο Αθανασιάδης φέρονταν σύμφωνα με δημοσιεύματα να ακολουθεί τις επόμενες εβδομάδες ειδικό πρόγραμμα, ώστε να φτάσει στο ίδιο επίπεδο με την υπόλοιπη ομάδα του Γιάννη Πετράκη. Ο Έλληνας τεχνικός από την πλευρά του θέλει να έχει άμεσα στη διάθεσή του τον Έλληνα επιθετικό.

Γράψτε το σχόλιο σας...

ΠΑΣ Γιάννινα - Λεβαδειακός

Κυριακή 25 Νοεμβρίου, 17:15

Live
loading the player...
15/11/2018 • 08:00

Με κίνητρο στα δύσκολα η "γαλανόλευκη". Ματς για γκολ σε Κροατία, Αγγλία

Η Ελλάδa και η Αυστρία θέλουν τη νίκη και με βάση το κίνητρό τους μπορούν να τα καταφέρουν. Ματς για γκολ περιμένουμε στο Βέλγιο, στην Κροατία και στην φιλικά αναμέτρηση της Αγγλίας με τις Ηνωμένες Πολιτείες

14/11/2018 • 10:51