Περιμένει την απόφαση πριν κινηθεί

Η διοίκηση της ΑΕΚ δε σχολιάζει τα δημοσιεύματα και τις διαρροές, σχετικά με την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και ξεκαθαρίζει πως περιμένει πρώτα την απόφαση, πριν αποφασίσει τις μελλοντικές κινήσεις της.
10/09/2018 • 09:36
Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος
  • shares
Η διοίκηση της ΑΕΚ δε σχολιάζει τα δημοσιεύματα και τις διαρροές, σχετικά με την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και ξεκαθαρίζει πως περιμένει πρώτα την απόφαση, πριν αποφασίσει τις μελλοντικές κινήσεις της. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι αποφασισμένοι να τραβήξουν την υπόθεση στα άκρα, αν η απόφαση που θα ανακοινωθεί εντός της εβδομάδας δεν τους δικαιώνει. 

Οι «κιτρινόμαυροι» είναι έτοιμοι να προσφύγουν σε δεύτερο βαθμό, στο Διαιτητικό Δικαστήριο, προκειμένου να δικαιωθούν. Παράλληλα, η Ένωση θα ζητήσει την ακύρωση της πρωτόδικης απόφασης, αν η απόφαση είναι εις βάρος της. Παράλληλα, υπάρχει δυσαρέσκεια στις τάξεις των πρωταθλητών Ελλάδος, για τη διαρροή που υπήρξε σχετικά με την απόφαση, αν και δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής, αν θα είναι αυτή που θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες.  

Γράψτε το σχόλιο σας...
loading the player...
26/06/2019 • 09:48

Αγώνας με ενθουσιασμό στο Κάϊρο

H Αίγυπτος με τον ενθουσιασμό της μπορεί αν πετύχει σπουδαία πράγματα στην διοργάνωση. Το Κογκό απογοητεύοντας στην πρεμιέρα είναι αναγκασμένο να πάει σε έναν ρυθμό αναζήτησης ουσίας.